Розпорядження начальника ВА  "Про затвердження Програми запобігання та протидії домаш..."  № 345 від 14.02.2024р. 
Документ №345 від 14.02.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 15.02.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 14.02.2024  № 345
м. Слов'янськ
 

Про затвердження Програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на території Слов’янської міської територіальної громади на 2024-2026 роки


       З метою удосконалення механізму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на рівні Слов’янської міської територіальної громади з урахуванням міжнародних стандартів, захисту прав осіб, які постраждали від такого  насильства, відповідно до Порядку розроблення, затвердження та виконання цільових Програм, затвердженого розпорядженням керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області від 14.01.2022 № 78, керуючись статтею 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану:


1. Затвердити Програму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на території Слов’янської міської територіальної громади на 2024-2026 роки (додається).


2. Фінансовому управлінню (Шаульська) забезпечити фінансування реалізації заходів Програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на території Слов’янської міської територіальної громади на 2024-2026 роки, в межах коштів, передбачених в бюджеті Слов’янської міської територіальної громади.


3. Координацію за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської ВА Іоанна Ростова.




В.о. начальника Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                               Іоанн РОСТОВ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.