Розпорядження керівника ВЦА  "Про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя ..."  № 358 від 01.03.2022р. 
Документ №358 від 01.03.2022р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження начальника ВА  Про продовження строку дії договору та терміну перебування дитини в сім'ї патронатного вихователя
Розпорядження начальника ВА  №42 від 31.05.2022р. Втратив чинність
Розпорядження начальника ВА  Про продовження строку дії договору та терміну перебування дитини в сім'ї патронатного вихователя
Розпорядження начальника ВА  №42 від 31.05.2022р. Втратив чинність
Розпорядження начальника ВА  Про виведення малолітньої дитини із сім'ї патронатного вихователя
Розпорядження начальника ВА  №1825 від 18.10.2023р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 03.03.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 01.03.2022  № 358
м. Слов'янськ
 

Про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя 



Розглянувши клопотання Служби у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації про влаштування в сім’ю патронатного вихователя (інформація конфіденційна), яка зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна), фактично мешкає за адресою: (інформація конфіденційна), малолітньої дитини (інформація конфіденційна), який залишився без батьківського піклування,   дитина покинута в комунальному некомерційному підприємстві «Обласна дитяча лікарня м.Слов’янська» (акт закладу охорони здоров’я та органу внутрішніх справ України про дитину, яку батьки (матір або батько), інші родичі або законний представник відмовилися забрати з пологового будинку, іншого закладу охорони здоров’я №(інформація конфіденційна) від (інформація конфіденційна)), підписаний медичним директором комунального некомерційного підприємства «Обласна дитяча лікарня м.Слов'янська» Неклюдовою Т.Г., інспектором ювенальної превенції відділу поліції №4 Краматорського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області Сандульським Є.В., заступником начальника Служби у справах дітей Слов'янської міської ради Соколовою О.С.; згідно наказу Служби у справах дітей від 25.02.2022 та акту про факт передачі дитини від 25.02.2022, дитина тимчасово влаштована до сім’ї патронатного вихователя (інформація конфіденційна) з 25.02.2022, керуючись постановами Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 №893 «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронатного вихователя», від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), ст.ст.252-256 Сімейного кодексу України, Законом України «Про військово – цивільні адміністрації»

1. Влаштувати з 01.03.2022 в сім’ю патронатного вихователя (інформація конфіденційна) малолітню дитину (інформація конфіденційна), який залишився без батьківського піклування.


2. Службі у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації (Соколова):

2.1. Забезпечити укладання договору між керівником Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації та патронатним вихователем (інформація конфіденційна) про патронат над дитиною.

2.2. Забезпечити передачу дитини та документів на неї, згідно з переліком, який передбачений п.18 Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 №893.

2.3. Здійснювати контроль за умовами догляду, виховання та реабілітації дитини у сім’ї патронатного вихователя, закладах, установах та організаціях, які надають послуги влаштованій до сім’ї патронатного вихователя дитині.


3. Управлінню соціального захисту населення (Альохіна) забезпечити нарахування призначень і виплат соціальної допомоги на дитину, грошового забезпечення патронатному вихователю, відповідно до Порядку виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя та оплати послуги патронату над дитиною, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 №893, та щомісячно до 01 числа кожного місяця інформувати Службу у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації про зазначені призначення та їх припинення.


4. Амбулаторії №4 комунального некомерційного підприємства Слов’янської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Слов’янська» (Пастухова) закріпити лікаря загальної практики сімейної медицини за (інформація конфіденційна), якого влаштовано в сім’ю патронатного вихователя.


5. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації (Соколова).




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                                   Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.