Розпорядження начальника ВА  "Про продовження строку дії договору та терміну перебува..."  № 42 від 31.05.2022р. 
Документ №42 від 31.05.2022р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження керівника ВЦА  Про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя
Розпорядження керівника ВЦА  №358 від 01.03.2022р. Втратив чинність
Розпорядження керівника ВЦА  Про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя
Розпорядження керівника ВЦА  №358 від 01.03.2022р. Втратив чинність
Розпорядження начальника ВА  Про виведення малолітньої дитини із сім'ї патронатного вихователя
Розпорядження начальника ВА  №1825 від 18.10.2023р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 06.06.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 31.05.2022  № 42
м. Слов'янськ
 

Про продовження строку дії договору та терміну перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя



Розглянувши подання Служби у справах дітей міської військової адміністрації щодо необхідності та доцільності продовження строку дії договору та терміну перебування малолітнього (інформація конфіденційна), якому надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування, розпорядженням начальника Слов'янської міської військової адміністрації від 28.04.2022 №22, в сім’ї патронатного вихователя (інформація конфіденційна) (паспорт, виданий Слов’янським МВ ГУМВС України в Донецькій області), яка зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна), фактично мешкає за адресою: (інформація конфіденційна), враховуючи її згоду, а також обставини запровадження на території України воєнного стану, що ускладнює вирішення питання влаштування дитини до сімейних форм виховання, враховуючи найкращі інтереси дитини, керуючись постановами Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 №893 «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронатного вихователя», від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), ст.ст.252-256 Сімейного кодексу України, ст.15 Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Продовжити з 01.06.2022 року термін перебування в сім’ї патронатного вихователя (інформація конфіденційна) малолітньої дитини (інформація конфіденційна) на період воєнного або надзвичайного стану та протягом одного місяця після його припинення.


2. Продовжити строк дії договору від 01.03.2022, укладеного між Слов’янською військово-цивільною адміністрацією та патронатним вихователем (інформація конфіденційна) на період воєнного або надзвичайного стану та протягом одного місяця після його припинення.


3. Зобов’язати патронатного вихователя (інформація конфіденційна):


3.1 Звернутися до управління соціального захисту населення за місцем влаштування дитини або за місцем фактичного проживання (перебування) з метою нарахування призначень і виплат соціальної допомоги на дитину, грошового забезпечення патронатному вихователю, відповідно до Порядку виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя та оплати послуги патронату над дитиною, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 №893.


3.2 У разі вимушеного переміщення сім’ї патронатного вихователя разом з дитиною, влаштованою під патронат, після прибуття на місце тимчасового проживання повідомити службі виконавчого органу за місцем переміщення та службу справах дітей Слов“янської міської військової адміністрації, яка передала дитину під патронат, нову адресу свого проживання та контактні дані.


3.3 Звернутися до центру соціальних служб за місцем фактичного проживання (перебування) з метою надання, в разі необхідності, дитині та родині  соціальних послуг.


3.4 Звернутися до медичнрого закладу за місцем фактичного проживання (перебування) щодо забезпечення медичного нагляду лікарем загальної практики сімейної медицини дитини (інформація конфіденційна), яка влаштована в сім’ю патронатного вихователя.


3.5 Звернутися, в разі необхідності, до закладів, установ та організацій, які надають послуги влаштованій до сім’ї патронатного вихователя дитині.


4. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).




Начальник Слов’янської

міської військової адміністрації                                                                                     Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.