Розпорядження керівника ВЦА  "Про затвердження Порядку відшкодування витрат на копіюв..."  № 663 від 19.11.2021р. 
Документ №663 від 19.11.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 663 24.11.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 19.11.2021  № 663
м. Слов'янськ
 

Про затвердження Порядку відшкодування витрат на копіювання або друк копій документів, що надаються за запитом на інформацію


З метою виконання Закону України «Про доступ до публічної інформацій», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 р. № 740 «Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію», ст. 6 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»: 


1. Затвердити Порядок відшкодування витрат на копіювання або друк копій документів, що надаються за запитом на інформацію (додається).

        2. Затвердити розміри відшкодування витрат на копіювання або друк копій документів, що надаються за запитом на інформацію (додаток 1).

3. Затвердити бланк Заявки на виписку рахунку для здійснення оплати витрат на копіювання або друк копій документів, що надаються за запитом на інформацію (додаток 2).

4. Затвердити бланк рахунку на сплату витрат на копіювання або друк копій документів, що надаються за запитом на інформацію (додаток 3).

5. Рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 23.12.2020 № 1837 «Про затвердження Порядку відшкодування витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію» визнати таким, що втратило чинність.

6. Координацію за виконанням цього розпорядження покласти на  в.о. заступника керівника Слов’янської міського військово-цивільної адміністрації Лесю Малу.



Керівник Слов’янської міської  

військово-цивільної адміністрації                                                        Вадим ЛЯХ     



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.