Розпорядження начальника ВА  "Про створення координаційної ради з питань утвердження ..."  № 794 від 22.04.2024р. 
Документ №794 від 22.04.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 26.04.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 22.04.2024  № 794
м. Слов'янськ
 

Про створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Слов’янській міській військовій адміністрації



З метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприянню координації діяльності суб’єктів відносин у зазначеній сфері на території Слов’янської міської територіальної громади, відповідно до статті 16 Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року №364 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування», керуючись ст.15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Створити координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Слов’янській міській військовій адміністрації.


2. Затвердити персональний склад координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Слов’янській міській військовій адміністрації (додається).


3. Координацію роботи з цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Іоанна Ростова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ




Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.