Розпорядження начальника ВА  "Про затвердження Положення про координаційну раду з пи..."  № 778 від 18.04.2024р. 
Документ №778 від 18.04.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті - 22.04.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 18.04.2024  № 778
м. Слов'янськ
 

Про затвердження Положення про  координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Слов’янській міській військовій адміністрації


З метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприянню координації діяльності суб’єктів відносин у зазначеній сфері на території Слов’янської міської територіальної громади, відповідно до статті 16 Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року №364 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування», керуючись ст.15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Затвердити Положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Слов’янській міській військовій адміністрації (додається).

2. Координацію роботи з цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Іоанна Ростова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                 Вадим ЛЯХ




Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.