Розпорядження начальника ВА  "Про утворення Комісії з питань встановлення факту здійс..."  № 339 від 20.04.2023р. 
Документ №339 від 20.04.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 25.04.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 20.04.2023  № 339
м. Слов'янськ
 

Про утворення Комісії з питань встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду


З метою забезпечення розгляду заяв про складання актів встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду, відповідно до Правил перетинання державного кордону громадянами України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 року № 57 (зі змінами), керуючись постановою Верховної Ради України від 18.07.2022 № № 2397-IX «Про здійснення начальниками Дружківської, Костянтинівської та Слов’янської міських військових адміністрацій Краматорського району Донецької області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ст.15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


  1. Утворити Комісію з питань встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду та затвердити її склад (додається).

                 2. Затвердити Положення про Комісію з питань встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду (додається).

                3. Визначити Управління соціального захисту населення Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області уповноваженим органом щодо прийняття заяв та видачі актів встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду.

              4. Координацію за виконанням розпорядження покласти на заступника начальника Слов'янської міської військової адміністрації Іоанна Ростова.




В.о. начальника Слов’янської міської

військової  адміністрації                                                                                       Іоанн РОСТОВ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.