Розпорядження начальника ВА  "Про затвердження Положення про стаціонарні пункти обігр..."  № 209 від 25.10.2022р. 
Документ №209 від 25.10.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 28.10.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 25.10.2022  № 209
м. Слов'янськ
 

Про затвердження Положення про стаціонарні пункти обігріву, які утворені на базі оздоровчих, освітніх та інших закладів Слов’янської міської територіальної громади



У зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, з метою покращення якості оперативного реагування на надзвичайні ситуації техногенного, природного та воєнного характеру, виникнення яких є імовірними на території Слов’янської міської територіальної громади в воєнний та післявоєнний періоди, на виконання  розпорядження начальника Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області від 31.08.2022 року № 110 «Про організацію роботи пунктів обігріву в Слов’янській міській територіальній громаді в осінньо-зимовий період 2022-2023 років», керуючись статтею 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:

1. Затвердити Положення про стаціонарні пункти обігріву, які утворені на базі оздоровчих, освітніх та інших закладів Слов’янської міської територіальної громади (додається).


2. Затвердити штатний розпис стаціонарного пункту обігріву, утвореного на базі освітнього закладу Слов’янської міської територіальної громади (додається).


3. Координацію за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Малу Лесю.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.