Проєкт рішення міської ради  "Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони г..."  № 04.02-14/95 від 19.02.2021р. 
Документ №04.02-14/95 від 19.02.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

19.02.2021p. - Оприлюднено



Проєкт
Нікулеско С.Б.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності  відділу поліції № 4 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області за 2020 рік»



Заслухавши інформацію начальника відділу поліції № 4 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області «Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності відділу поліції № 4 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області за 2020 рік» міська рада відмічає, що відділом поліції вживалися системні заходи, спрямовані на удосконалення забезпечення належної реалізації повноважень Національної поліції України.


У продовж 12 місяців 2020 року до відділу поліції № 4 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області надійшло 42246 заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. З усієї кількості звернень, на території обслуговування відділом поліції № 4 зареєстровано 3055 матеріалів до Єдиного Реєстру Досудових Розслідувань, з яких розкрито 628 правопорушень, не розкритими залишаються 790 злочинів.


Згідно аналізу оперативної обстановки, з урахуванням вище визначеного, на території обслуговування  до ЄРДР зареєстровано:


- вбивств - 13, розкрито - 12;

- тяжких тілесних ушкоджень -  8, всі розкриті;

- розбійних нападів -  4, розкрито - 3;

- грабежів - 18, розкрито - 16;

- крадіжок усіх форм власності - 484, розкрито - 215;

- незаконних заволодінь транспортних засобів - 12, розкрито -  9;  

- шахрайства -  155, розкрито - 41;   

- незаконне поводження зі зброєю - 17, розкрито - 15;  

- незаконний обіг наркотиків - 97 фактів, розкрито - 56.


Працівниками відділу поліції № 4 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області здійснено ряд організаційних та практичних заходів щодо покращення стану застосування адміністративного законодавства.


Так, протягом 2020 року співробітниками поліції на території міста складено 9641 протоколів про адміністративні правопорушення.

Протягом 2020 року на території м. Слов’янська проводились різні масові заходи та  чергові вибори депутатів районної і міської ради та міського голови. Охорону публічної безпеки і порядку забезпечували працівники поліції та  військовослужбовці Національної Гвардії України. Порушень публічної безпеки та порядку під час масових заходів не допущено.


Слов’янська міська рада відмічає, що  відділом поліції № 4 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області вжито низку заходів, спрямованих на захист прав і свобод громадян, зміцнення законності і правопорядку у місті.


       Керуючись п.40 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 86,88 Закону України “Про національну поліцію”, міська  рада 


ВИРІШУЄ:


Інформацію начальника відділу поліції № 4 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області «Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності відділу поліції № 4 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області за 2020 рік» взяти до відома.



Міський голова                                                                                                                  В.М.Лях



Файли:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.