Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про передачу з балансу відділу у справах сім'ї, молоді,..."  № 6-17 від 29.01.2020р. 
Документ №6-17 від 29.01.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про передачу з балансу відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов'янської міської ради на баланс відділу освіти Слов'янської міської ради виконаних робіт по об'єкту: "Реконструкція спортивного майданчика зі штучним покриттям на території загальноосвітньої школи № 17 за адресою: м. Слов'янськ, вул. Олімпійська, 4 (коригування)"
Рішення виконавчого комітету  №449 від 03.03.2020р. Чинний

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

29.01.2020p. - Оприлюднено
03.03.2020p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Міщенко О.М.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про передачу з балансу відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради на баланс відділу освіти Слов’янської міської ради виконаних робіт по об’єкту: «Реконструкція спортивного майданчика зі штучним покриттям на території загальноосвітньої школи № 17 за адресою: м. Слов’янськ, вул. Олімпійська, 4 (коригування)»

 


З метою збереження та ефективної експлуатації об’єкту комунальної власності, на підставі декларації про готовність до експлуатації об’єкта, що за класом наслідків (відповідальності) належить до об’єктів з незначними наслідками (СС1), зареєстрованій відділом державного архітектурно-будівельного контролю Слов’янської міської ради ДЦ 141200230197; у відповідності до статей 29, 30, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Слов’янської міської ради

 

ВИРІШУЄ:

 

  1. Передати з балансу відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради на баланс відділу освіти Слов’янської міської ради виконані роботи по об’єкту: «Реконструкція спортивного майданчика зі штучним покриттям на території загальноосвітньої школи № 17 за адресою: м. Слов’янськ, вул. Олімпійська, 4 (коригування)».


  1. Відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (Міщенко), відділу освіти (Рубльовський) оформити приймання-передачу виконаних робіт по об’єкту: «Реконструкція спортивного майданчика зі штучним покриттям на території загальноосвітньої школи № 17 за адресою: м. Слов’янськ, вул. Олімпійська, 4 (коригування)» у відповідності до чинного законодавства України.


  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Підлісного Ю.І.




Міський голова                                                                                                                           В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.