Розпорядження керівника ВЦА  "Про заходи щодо життєзабезпечення Слов’янської міської ..."  № 402 від 22.03.2022р. 
Документ №402 від 22.03.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 22.03.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 22.03.2022  № 402
м. Слов'янськ
 

Про заходи щодо життєзабезпечення

Слов’янської міської територіальної громади



Враховуючи ситуацію, яка склалася на території Слов’янської міської територіальної громади, відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24 лютого 2022 р. № 2102-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», керуючись Законом України «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області (Москалець) у разі зникнення телефонного та мобільного зв’язку мати в резерві та готовими до використання засоби радіозв’язку (радіостанції) між керівником Слов’янської міської ВЦА, керівником місцевого підрозділу поліції, керівником місцевого підрозділу ДСНС, керівником невідкладної медичної допомоги.

       

       2. Відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи (Новак), КП «Благоустрій» (Глушковський) утримувати в постійній експлуатаційній готовності укриття населення від бомбардування. Особисто контролювати наявність в захисних спорудах елементів життєзабезпечення населення, яке знаходиться в укритті .

       

       3. Відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи (Новак), КП «Словміськводоканал» (Секлецов) додатково забезпечити усі укриття великими ємностями як для питної води, так і технічної.


          4. КП «АТП 052814» (Мілевич), КП «Благоустрій» (Глушковський)  перевірити та тримати в постійній експлуатаційній готовності будівельно-дорожню техніку для прибирання сміття та завалів (крани, бульдозери, автонавантажувачі,  самоскиди та інш.)


          5. КП «АТП 052814» (Мілевич), КП «Благоустрій» (Глушковський)  забезпечити надання послуг з шиномантажу техніки, задіяної в життєзабезпеченні міста.


       6. Управлінню житлово-комунального господарства (Заруба), відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи (Новак) провести перемовини та визначитись з електропостачальними, газопостачальними та водопостачальними підприємствами з організації та використання альтернативних джерел забезпечення. Мати  в цих підприємствах цілодобові ремонтно-відновлювальні бригади.


7. Управлінню житлово-комунального господарства (Заруба), відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи (Новак), КП «Благоустрій» (Глушковський) мати достатню кількість електрогенераторів, готових до застосування, мати на них запас пального.


8. Відділу транспорту та зв’язку (Макієнко) вжити заходів щодо посилення місцевих відділу поліції, ДСНС, невідкладної медичної допомоги додатковими лініями (провайдерами) системи Інтернет.


9. Відділу охорони здоров’я (Порохняк) налагодити взаємодію з лікувальними закладами територіальної громади по забезпеченню їх роботи в наявних умовах.



Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.