Розпорядження керівника ВЦА  "Про створення матеріального резерву ..."  № 391 від 11.03.2022р. 
Документ №391 від 11.03.2022р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження керівника ВЦА  Про створення матеріального резерву (у новій редакції)
Розпорядження керівника ВЦА  №405 від 24.03.2022р. Втратив чинність

 
Історія документа

24.03.2022p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

На сайті 14.03.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 11.03.2022  № 391
м. Слов'янськ
 

Про створення матеріального резерву



З метою оперативного вжиття заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру, пов’язаною з військовою агресією Російської Федерації проти України, відповідно до статті 19, 98 Кодексу цивільного захисту України, Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775, враховуючи Указ Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», протоколу засідання експертної комісії з визначення рівнів та класів надзвичайних ситуацій Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 24 лютого 2022 року № 3-22, керуючись Законом України «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. Затвердити номенклатуру місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на період дії воєнного стану (додається).

2. Розмістити матеріальний резерв на підприємствах комунальної власності:

- КП «Словміськводоканал»;

- КП «Благоустрій»;

- КП «АТП 05814»;

- закладах загальної середньої освіти відділу освіти Слов’янської міської ВЦА.


3. Фінансовому управлінню Слов’янської міської ВЦА (Мізенко) передбачити кошти в міському бюджеті на запобігання та ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій на період дії воєнного стану.


4. Відділу бухгалтерського обліку та звітності Слов’янської міської ВЦА (Давидова) придбати матеріальні цінності згідно номенклатури місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.


5. Здійснювати відпуск матеріальних цінностей з місцевого матеріального резерву за усним погодженням з керівником Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області


6. Отримувачам матеріальних цінностей місцевого матеріального резерву надавати звіти про цільове використання матеріальних цінностей до відділу бухгалтерського обліку та звітності Слов’янської міської ВЦА.


7. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.



Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                                     Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.