Розпорядження керівника ВЦА  "Про організацію виконання Закону України «Про доступ д..."  № 320 від 22.02.2022р. 
Документ №320 від 22.02.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 320 23.02.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 22.02.2022  № 320
м. Слов'янськ
 

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», керуючись ст.6 Закону України «Про  військово-цивільні адміністрації»:


1. Затвердити Порядок реалізації права на доступ до публічної інформації, складання та подання запитів на одержання публічної інформації, розпорядником якої є Слов’янська міська ВЦА , що додається.

2. Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію у Слов’янській міській ВЦА та її структурних підрозділах згідно з додатком 1.

3. Затвердити форми письмового запиту на отримання публічної інформації (додаток 2) та форму реєстраційно – контрольної картки усного запиту на публічну інформацію (додаток 3).

4. Визначити відділ діловодства та організаційного забезпечення   Слов’янської міської ВЦА (Шарабан) відповідальним за забезпечення в установленому порядку доступу до публічної інформації, узагальнення, здійснення аналізу та контролю за наданням відповідей на інформаційні запити,  що надходять до Слов’янської міської ВЦА.

5. Начальнику  відділу діловодства та організаційного забезпечення   Слов’янської міської ВЦА Олені Шарабан:

      5.1 Забезпечити реєстрацію та облік інформаційних запитів на публічну інформацію отриманих в усній чи письмовій формі, в тому числі які надійшли поштою,  телефоном, електронною поштою.

      5.2 Вжити організаційних заходів щодо створення умов для подання письмових запитів на інформацію громадянами з обмеженими фізичними можливостями.


      6. Відділу технічно - комп’ютерного забезпечення Слов’янської міської ВЦА (Самохвалов) спільно з іншими структурними підрозділами Слов’янської міської ВЦА забезпечити виконання вимог Постанови КМУ від 21.10.2015р. № 835 (із змінами) «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних».

      7. Керівникам структурних підрозділів Слов’янської  міської ВЦА:

      7.1 Забезпечити неухильне дотримання Закону України «Про доступ до публічної інформації» та надання своєчасної, повної і достовірної інформації на запити про доступ до публічної інформації.

7.2 Систематично оприлюднювати на офіційному вебсайті Слов’янської міської ВЦА публічну інформацію та оперативно її оновлювати.

      8. Визначити:

      8.1 Відповідальних осіб за організацію доступу до публічної інформації у структурних підрозділах Слов’янської міської ВЦА згідно переліку (додаток 4). Покласти на них відповідальність за повноту та достовірність наданої інформації.

      8.2 Кабінет № 115 адміністративної будівлі Слов’янської міської ВЦА спеціальним службовим приміщенням для роботи запитувачів із документами, що містять публічну інформацію.

      8.3 Номер телефону (06262) 2-16-22 для отримання запитів на інформацію.

      8.4 Адресу електронної пошти public@slavrada.gov.ua для отримання запитів на інформацію.

      9. Визнати такими, що втратили чинність розпорядження Слов’янського міського голови  від 03.09.2019 № 285-р «Про організацію виконання Закону України  «Про доступ до публічної інформації» у Слов'янській міській раді», від 05.05.2021 № 65-р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 03.09.2019 р. № 285-р "Про організацію виконання Закону України  "Про доступ до публічної інформації" у Слов'янській міській раді»,  від 04.07.2011 № 263-р «Про Порядок складання, подання та розгляду запитів на публічну інформацію в Слов’янській міській раді», від 06.10.2011 № 387-р «Про затвердження Переліку документів, що знаходяться у володінні Слов’янської міської ради, які містять публічну інформацію».

      10. Координацію за виконанням цього розпорядження покласти на в.о. заступника керівника Слов’янської міської ВЦА Лесю Малу.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                               Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.