Розпорядження керівника ВЦА  "Про внесення змін щодо відомостей про об’єкт нерухомого..."  № 310 від 21.02.2022р. 
Документ №310 від 21.02.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 28.02.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 21.02.2022  № 310
м. Слов'янськ
 

Про внесення змін щодо відомостей про об’єкт нерухомого майна



На виконання листа Міністерства цифрової трансформації України щодо надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг виникла потреба у розбудові територіального підрозділу відділу з надання адміністративних послуг Слов’янської міської ВЦА у мікрорайоні Семенівка міста Слов’янська. Враховуючи листи відділу з надання адміністративних послуг Слов’янської міської ВЦА від 18.02.2022 №08-21/1/85, відділу культури Слов’янської міської ВЦА від 21.02.2022 №01-28/66, комунального закладу «Центр культури і довкілля м.Слов’янська» від 21.02.2022 №11 щодо зняття статусу будинку культури з об’єкта нерухомого майна «будинок культури», що розташований за адресою: 84100, Донецька область, Краматорський район, місто Слов’янськ, вулиця Весняна,23, у зв’язку з тим, що зазначена будівля не використовується за профільною діяльністю, культурні послуги не надаються та до базової мережі закладів культури територіальної громади ця будівля не належить, а також з метою розміщення в вищезазначеній будівлі відділу з надання адміністративних послуг Слов’янської міської ВЦА, керуючись Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ст.ст. 1, 4, 6 Закону України  «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. Зняти статус будинку культури з об’єкту нерухомого майна «будинок культури», який знаходиться на балансі комунального закладу «Центр культури і довкілля м.Слов’янська» та розташований за адресою: 84100 Донецька область, Краматорський район, місто Слов’янськ, вулиця Весняна, 23.


2. Змінити назву об’єкта нерухомого майна «будинок культури», який знаходиться на балансі комунального закладу «Центр культури і довкілля м.Слов’янська» та розташований за адресою: 84100 Донецька область, Краматорський район, місто Слов’янськ, вулиця Весняна, 23, на об’єкт нерухомого майна «нежитлова будівля», який знаходиться на балансі комунального закладу «Центр культури і довкілля м.Слов’янська» та розташований за адресою: 84100 Донецька область, Краматорський район, місто Слов’янськ, вулиця Весняна, 23.


3. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на заступника керівника Слов’янської міської ВЦА Юрія Підлісного.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                        Вадим ЛЯХ




Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.