Розпорядження керівника ВЦА  "Щодо придбання у 2022 році житла для надання в тимчасов..."  № 290 від 17.02.2022р. 
Документ №290 від 17.02.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

18.02.2022p. - Прийнятий

 
Публікації документа

На сайті 18.02.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 17.02.2022  № 290
м. Слов'янськ
 

Щодо придбання у 2022 році житла для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам



На виконання листа Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 03.02.2022 №22/9.1-757-22  щодо погодження пропозиції Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області на придбання у комунальну власність 17 (однокімнатних, двокімнатних та трикімнатних) квартир на вторинному ринку нерухомого майна, для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам, відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 жовтня 2017 року №769 ( зі змінами), керуючись ст.ст.4,6 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. Управлінню комунальної власності Слов'янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області (Скиба) розробити та подати на затвердження керівнику Слов'янської  міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області:

1.1 порядок придбання  у 2022 році  на вторинному ринку нерухомого майна (квартир) для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам за рахунок коштів субвенції з державного бюджету та бюджету Слов’янської міської територіальної громади;

1.2 склад конкурсної  комісії з придбання у 2022 році на вторинному ринку нерухомого майна (квартир) для надання в тимчасове користування  внутрішньо переміщеним особам за рахунок коштів субвенції з державного бюджету та бюджету Слов’янської міської територіальної громади із залученням до її складу представників громади.


2. Доручити управлінню комунальної власності Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації (Скиба) здійснити придбання у 2022 році на вторинному ринку нерухомого майна (квартир) для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам за рахунок коштів субвенції з державного бюджету  та бюджету Слов’янської міської територіальної громади та укласти договори купівлі-продажу на майно.


3. Координацію за виконанням розпорядження покласти на в.о. заступника керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області Лесю Малу.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                                  Вадим ЛЯХ




Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.