Розпорядження керівника ВЦА  "Про створення Координаційної ради у справах дітей Слов'..."  № 233 від 11.02.2022р. 
Документ №233 від 11.02.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 14.02.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 11.02.2022  № 233
м. Слов'янськ
 

Про створення Координаційної ради у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації з питань соціального захисту та профілактики правопорушень



Відповідно до законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», з метою поліпшення координації діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій у сфері соціально правового захисту та профілактики правопорушень серед дітей, керуючись Законом України «Про військово-цивільні адміністрації»:



1. Створити Координаційну раду у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації з питань соціального захисту та профілактики правопорушень.


2. Затвердити Положення Координаційної ради у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації з питань соціального захисту та профілактики правопорушень (додається).


3. Затвердити склад Координаційної ради у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації з питань соціального захисту та профілактики правопорушень (додається).


4. Рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 18.07.2018 №468 «Про затвердження Положення та складу комісії Координаційної ради у справах дітей при виконкомі Слов’янської міської ради з питань соціального захисту та профілактики правопорушень» визнати таким, що втратило чинність.


5. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на заступника керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Юрія Підлісного.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                                   Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.