Розпорядження керівника ВЦА  "Про продовження строку дії дозволів на розміщення зовні..."  № 221 від 10.02.2022р. 
Документ №221 від 10.02.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 11.02.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 10.02.2022  № 221
м. Слов'янськ
 

Про продовження строку дії дозволів на

розміщення зовнішньої реклами  ФОП

Касіловій Олександрі Володимирівні


До Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації 30.11.2021 звернулася фізична особа-підприємець Касілова Олександра Володимирівна, реєстраційний номер облікової картки платника податків та інших обов’язкових платежів: (конфіденційна інформація), Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань від 18.11.2019 за №1005978478, місце проживання фізичної особи: (конфіденційна інформація), з проханням продовжити строк дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами, згідно додатку, строком на п’ять років.

Розглянувши надані матеріали і керуючись Законом України “Про рекламу”,  Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067 “Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами” (зі змінами), рішенням Слов’янської міської ради від 02.03.2012 №10-XXIV-6 “Про затвердження Положення про порядок оплати за розміщення зовнішньої реклами на території міста Слов’янська”, ст. 6 Закону України “Про військово-цивільні адміністрації”: 


1. Продовжити строк дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами, згідно додатку, фізичній особі-підприємцю Касіловій Олександрі Володимирівні, строком на один рік.


2. Зобов’язати фізичну особу-підприємця Касілову Олександру Володимирівну:

2.1 Укласти договори на розміщення зовнішньої реклами, протягом п’яти календарних днів з дати прийняття даного розпорядження.

2.2 Забезпечити належний догляд за станом рекламних щитів впродовж  дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами, згідно додатку.

2.3 За один місяць до закінчення терміну дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами продовжити строк їх дії або демонтувати зовнішню рекламу, згідно додатку, протягом 15 днів після закінчення терміну дії дозволів.


3. Координацію за правильністю розміщення і використовування рекламних щитів покласти на управління містобудування та архітектури (Шпак).


4. У разі не виконання пп.2.1 п.2 даного розпорядження, розпорядження визнати таким, що втратило чинність.




Керівник Слов’янської міської  

військово-цивільної адміністрації                                                                                 Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.