Розпорядження керівника ВЦА  "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення зе..."  № 942 від 24.12.2021р. 
Документ №942 від 24.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 28.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 24.12.2021  № 942
м. Слов'янськ
 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у зв’язку зі зміною цільового призначення фізичній особі-підприємцю Дицькому Миколі Миколайовичу



Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Дицького Миколи Миколайовича, який зареєстрований за адресою: (конфіденційна інформація) про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, у зв’язку зі зміною цільового призначення за адресою: м. Слов’янськ, вул. Донська, 12 із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення «роздрібної торгівлі та комерційних послуг» в землі житлової та громадської забудови «03.10 для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку» для діяльності ринку та автостоянки, керуючись п. 27 ч.1 ст.4 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації», ст. 20 Земельного кодексу України,:



1. Затвердити фізичній особі-підприємцю Дицькому Миколі Миколайовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, у зв’язку із зміною цільового призначення із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення «роздрібної торгівлі та комерційних послуг» в землі житлової та громадської забудови «03.10 для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку» для діяльності ринку та автостоянки  за адресою: м. Слов’янськ, вул. Донська, 12.


2. Змінити цільове призначення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0314 га (кадастровий номер 1414100000:01:012:0014) за адресою: м. Слов’янськ, вул. Донська, 12 із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення «роздрібної торгівлі та комерційних послуг» в землі житлової та громадської забудови «03.10 для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку» для діяльності ринку та автостоянки


3. Рекомендувати фізичній особі-підприємцю Дицькому М.М. внести зміни до договору оренди землі від 28.12.2019 № 65-19 зареєстрованого 09.01.2020, номер запису про інше речове право 35008676, згідно п.2 даного розпорядження, шляхом укладання додаткової угоди до договору оренди землі та зареєструвати її у встановленому законом порядку.


4. Координацію за виконанням вимог цього розпорядження залишаю за собою.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                        Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.