Розпорядження керівника ВЦА  "Про внесення змін щодо відомостей про об’єкти нерухомог..."  № 884 від 22.12.2021р. 
Документ №884 від 22.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 22.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 22.12.2021  № 884
м. Слов'янськ
 

Про внесення змін щодо відомостей про об’єкти нерухомого майна



Відповідно до ст. 26 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», керуючись ст.ст. 1, 4, 6 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. Змінити назву об’єкта нерухомого майна «нежитлові будівлі та підсобні споруди Билбасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Слов’янської районної ради Донецької області», що знаходиться на балансі відділу освіти Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області та розташовується за адресою: Донецька обл., Слов’янський район, смт.Билбасівка, вулиця Сонячна (вулиця Островського), будинок 24, на об’єкт нерухомого майна «нежитлові будівлі та споруди Билбасівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Слов’янської міської ради Донецької області», що знаходиться на балансі відділу освіти Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області та розташовується за адресою: Донецька обл., Краматорський район, смт.Билбасівка, вулиця Сонячна (вулиця Островського), будинок 24.


2. Змінити назву об’єкта нерухомого майна «нежитлові будівлі та підсобні споруди Билбасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Слов’янської районної ради Донецької області», що знаходиться на балансі відділу освіти Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області та розташовується за адресою: Донецька обл., Слов’янський район, смт.Билбасівка, вулиця Шкільна, будинок 14, на об’єкт нерухомого майна «нежитлові будівлі та споруди Билбасівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Слов’янської міської ради Донецької області», що знаходиться на балансі відділу освіти Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області та розташовується за адресою: Донецька обл., Краматорський район, смт.Билбасівка, вулиця Шкільна, будинок 14.


3. Управлінню комунальної власності Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області (Скиба) подати правовстановлюючі документи на об’єкти, зазначені у пунктах 1 та 2 цього розпорядження, до відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області для внесення змін до запису про об’єкт нерухомого майна.


4. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на заступника керівника Слов'янської міської ВЦА Юрія Підлісного.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                     Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.