Розпорядження керівника ВЦА  "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою ..."  № 879 від 21.12.2021р. 
Документ №879 від 21.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 28.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 21.12.2021  № 879
м. Слов'янськ
 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду фізичній особі-підприємцю Солод Вікторії Михайлівні



Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Солод Вікторії Михайлівни, яка зареєстрована за адресою: (конфіденційна інформація) про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою: м. Слов’янськ, вул. Ком’яхова, 15 для обслуговування нежитлової будівлі, керамічної майстерні (номер запису про право власності/довірчої власності 45064006, дата державної реєстрації 16.11.2021), керуючись п. 27 ч.1 ст.4 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації», ст. 124 Земельного кодексу України, ст.ст. 25,28,50 Закону України «Про землеустрій»:


1. Надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Солод Вікторії Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0200 га за адресою: м. Слов’янськ, вул. Ком’яхова, 15 для обслуговування нежитлової будівлі, керамічної майстерні із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення (11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості) комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади.


2. Рекомендувати фізичній особі-підприємцю Солод В.М.:


2.1 У місячний термін укласти договір на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з суб'єктами господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.


2.2 Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки розробити у відповідності до чинного законодавства України.


2.3 До використання земельної ділянки приступити після отримання правовстановлюючих документів на землю.


3. Рішення Слов’янської міської ради від 24.10.2007 № 25-XIX-5 «О даче разрешения на разработку проекта землеустройства по отводу земельного участка субъекту предпринимательской деятельности Павловой Анжелике Анатольевне» визнати таким, що втратило чинність.


4. Координацію за виконанням вимог цього розпорядження залишаю за собою.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                        Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.