Розпорядження керівника ВЦА  "Про створення позаштатної постійно діючої військово-лік..."  № 863 від 17.12.2021р. 
Документ №863 від 17.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 20.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 17.12.2021  № 863
м. Слов'янськ
 

Про створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії при першому відділі Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2022 рік



       З метою прийняття громадян України на військову службу за контрактом, якісного проведення медичного огляду військовослужбовців, військовозобов'язаних, резервістів, громадян, які виявили бажання вступити до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України та військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів України та колишніх військовослужбовців, відповідно до ч. 10 ст. 2 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", на підставі наказу Міністерства оборони України від 14.08.2008 року №402 "Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України", зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 17.11.2008 року за №1109/15800, на підставі наказу Міністерства оборони України від 01.10.2018 року №489 "Про внесення зміни до Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України", зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 24.10.2018 року за №1204/32656, керуючись статтею 4 та пунктом 8 частини 3 статті 6 Закону України  "Про військово-цивільні адміністрації":


1. Створити позаштатну постійно діючу військово-лікарську комісію при першому відділі Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі – Краматорського РТЦК та СП).


2. Затвердити склад позаштатної постійно діючої військово-лікарської  комісії при першому відділі Краматорського РТЦК та СП:



Іванніков Костянтин

  • лікар КНП Слов’янської міської ради "Міська лікарня №1 м. Слов’янська", голова комісії;


Поздняков Роман

  • лікар  КНП "Слов'янська центральна районна лікарня", заступник голови комісії (за згодою);


Нагорна Інна

  • сестра медична КНП "Лиманська ЦРЛ", секретар комісії.


Члени комісії: 


- лікарі: терапевт, офтальмолог, стоматолог;

- середній та молодший медичний персонал.


На випадок хвороби або відсутності з інших поважних причин голови, заступника голови, секретаря або членів призовної комісії створити резервний склад позаштатної постійно діючої військово-лікарської  комісії:



Хріпков Олександр

  • лікар КНП Слов’янської міської ради "ЦПМСД м. Слов’янська", голова комісії;


Павлюченко Леонід

  • лікар  КНП "Слов'янська центральна районна лікарня", заступник голови комісії (за згодою);


Тєлєгіна Наталія

  • сестра медична КНП Слов’янської міської ради "Міська клінічна лікарня м. Слов’янська", секретар комісії.


       До складу позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії залучити лікарів, що проводять медичний огляд громадян, які підлягають приписці до призовної дільниці та чергового (чергових) призову на строкову військову службу найбільш підготовлених та досвідчених з питань військово-лікарської експертизи та ознайомлених з Положенням про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого Наказом Міністра оборони України від 14.08.2008 року № 402.


3. Включити до складу позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії середній та молодший медичний персонал:


а) КНП Слов’янської міської ради "Міська лікарня №1 м. Слов’янська":

- медична сестра – 4 ставки;        

б) КНП Слов’янської міської ради "Міська клінічна лікарня м. Слов’янська":

- молодша медична сестра – 1 ставка;

- медична сестра – 1 ставка;

в) КНП Слов’янської міської ради "Стоматологічна поліклініка м. Слов’янська":

- медична сестра – 1 ставка.        


Рекомендувати головному лікарю КНП "Обласна клінічна психіатрична лікарня м. Слов’янська" Юрію Смалю надати для роботи медичної комісії:


- лікар-психіатр – 1 ставка;

- медична сестра – 1 ставка.


Членів позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії: лікарів, середній та молодший медичний персонал призначити наказом відділу охорони здоров'я Слов'янської міської ВЦА.


Оплату праці лікарів медичної комісії, молодшого та середнього медичного персоналу провести за табелями першого відділу Краматорського РТЦК та СП, згідно ч.6, ч.7 ст. 43 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".


       4. На позаштатну постійно діючу військово-лікарську комісію покласти проведення медичного огляду наступних категорій:


-    громадян, військовослужбовців, які не мають офіцерського звання при вступі і навчанні у ВВНЗ;

  • громадян, військовослужбовців, які приймаються та проходять військову службу за контрактом, з числа осіб рядового, сержантського та старшинського складу;
  • громадян, осіб офіцерського складу, які приймаються та проходять військову службу за контрактом, з числа осіб офіцерського складу, курсантів ВВНЗ випускного курсу;
  • солдатів (матросів), сержантів, старшин, прапорщиків (мічманів) запасу;
  • офіцерів запасу;
  • громадян, які приймаються та проходять службу у військовому резерві;
  • військовозобов'язаних, які призиваються та проходять воєнні навчальні (перевірочні) та спеціальні збори осіб рядового та офіцерського складу; призиваються та проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період;
  • студентів цивільних вищих навчальних закладів, які бажають навчатися у ВВНЗ;
  • студентів цивільних вищих навчальних закладів, які залучаються до військової підготовки за програмою офіцерів запасу;
  • студентів випускних курсів цивільних вищих навчальних закладів, які атестуються на офіцерів запасу;
  • громадян, які підлягають поновленню на військовому обліку військовозобов’язаних;
  • офіцерів запасу, які підлягають поновленню на військовому обліку офіцерів запасу;
  • інших осіб, які зазначені у пункті 1.2 розділу І Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого Наказом Міністра оборони України від 14.08.2008 року № 402.


5. Засідання позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії проводити в приміщенні першого відділу Краматорського РТЦК та СП в період проведення приписки громадян України до призовної дільниці та чергових призовів громадян України на строкову військову службу.


В разі необхідності при проведенні медичного огляду військовозобов'язаних і офіцерів запасу, що призиваються по мобілізації організувати  роботу позаштатної військово-лікарської комісії в приміщенні першого відділу Краматорського РТЦК та СП.


Голова, заступник голови, секретар, молодший та середній медичний персонал позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії ведуть прийом громадян з 04.01.2022 року по 31.12.2022 року в приміщенні першого відділу Краматорського РТЦК та СП.


В міжпризовний період члени комісії проводять прийом громадян на своїх робочих місцях у лікувальних закладах та щотижнево по п’ятницях у приміщенні першого відділу Краматорського РТЦК та СП.


6. Позаштатній постійно діючій військово-лікарській комісії здійснювати службове листування через службу діловодства першого відділу Краматорського РТЦК та СП.


7. Документи позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії скріплювати гербовою печаткою Краматорського РТЦК та СП.


8. Забезпечення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії медичною технікою та майном, медичними приладами, інструментами, медикаментами, господарським інвентарем, меблями, речовим майном і канцелярським приладдям покласти на лікувальні заклади міста Слов’янської міської територіальної громади.


9. Рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 16.12.2020 № 1768 "Про створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії при Слов'янському об'єднаному міському військовому комісаріаті на 2021 рік" визнати таким, що втратило чинність.


       10. Координацію за виконанням даного розпорядження покласти на начальника першого відділу Краматорського РТЦК та СП Вадима Ільєнка.        


11. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                         Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.