Розпорядження керівника ВЦА  "Про Комісію з питань роботи зі службовою інформацією «Д..."  № 811 від 14.12.2021р. 
Документ №811 від 14.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про Комісію з питань роботи зі службовою інформацією "Для службового користування" "Літер "М" у відділі з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов'янської міської ради
Розпорядження міського голови  №33-р від 12.02.2020р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 15.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 14.12.2021  № 811
м. Слов'янськ
 

Про Комісію з питань роботи зі службовою інформацією «Для службового користування» «Літер «М»



З метою організації роботи з документами та іншими матеріальними носіями, що пропонується включити до Переліку відомостей, що становлять службову інформацію, якій надається гриф обмеження доступу «Для службового користування» «Літер «М», відповідно до Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 736 (із змінами), керуючись ст.ст. 1, 4 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. Створити та затвердити персональний склад Комісії з питань роботи зі службовою інформацією «Для службового користування» «Літер «М» у відділі з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації (додається).


2. Затвердити Положення про Комісію з питань роботи зі службовою інформацією «Для службового користування» «Літер «М» у відділі з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації (додається).


3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 12.02.2020 року № 33 р «Про Комісію з питань роботи зі службовою інформацією «Для службового користування» «Літер «М» у відділі з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської ради».


4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                          Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.