Розпорядження керівника ВЦА  "Про експертну Комісію з організації і проведення експер..."  № 810 від 14.12.2021р. 
Документ №810 від 14.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про експертну комісію з організації і проведення експертизи цінності документів "Для службового користування" "Літер "М" відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов'янської міської ради
Розпорядження міського голови  №31-р від 11.02.2020р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 15.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 14.12.2021  № 810
м. Слов'янськ
 

Про експертну Комісію з організації і проведення експертизи цінності документів «Для службового користування» «Літер «М»



З метою організації та проведення експертизи цінності документів «Для службового користування» «Літер «М», що утворилися в діловодстві відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації, відбору їх на зберігання або знищення, відповідно до Порядку утворення та діяльності комісій з проведення експертизи цінності документів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.08.2007 № 1004, Типовою інструкцією про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 736, Типовим Положенням про експертну комісію державного органу, органу місцевого самоврядування, державного і комунального підприємства, установи та організації, затвердженого Наказом Міністерства юстиції України від 19.06.2013 року № 1227/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 25.06.2013 № 1062/23594, керуючись ст.ст. 1, 4 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. Створити та затвердити персональний склад експертної Комісії з організації і проведення експертизи цінності документів «Для службового користування» «Літер «М» відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації (додається).


2. Затвердити Положення про експертну Комісію з організації і проведення експертизи цінності документів «Для службового користування» «Літер «М» відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації (додається).


3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 11.02.2020 року № 31 р «Про експертну комісію з організації і проведення експертизи цінності документів «Для службового користування» «Літер «М» відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської ради».


4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                  Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.