Розпорядження керівника ВЦА  "Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на авто..."  № 806 від 13.12.2021р. 
Документ №806 від 13.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 14.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 13.12.2021  № 806
м. Слов'янськ
 

Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, що проходить у межах Слов’янської міської територіальної громади



       З метою визначення на конкурсних засадах автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Слов’янської міської територіальної громади, відповідно до статей 7, 44, 45, 46 Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 (із змінами), враховуючи рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 21.07.2021 № 738 «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, що проходить у межах Слов’янської міської територіальної громади (міський, приміський маршрут)» (із змінами) та керуючись ст. 1, 4, 6 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»:

 

       1. Провести конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Слов’янської міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 (із змінами), та рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 21.07.2021 № 738 «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, що проходить у межах Слов’янської міської територіальної громади (міський, приміський маршрут)» (із змінами) на об’єктах конкурсу, згідно додатку.

       2. Відділу транспорту та зв’язку Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації (Макієнко) забезпечити публікацію в газеті «Славянские ведомости / Газета объявлений» (ПП «СЛАВІНФО») та в мережі Інтернету на офіційному вебсайті Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області - www.slavrada.gov.ua, не пізніше ніж за 30 календарних днів до початку конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Слов’янської міської територіальної громади, оголошення про проведення конкурсу в порядку передбаченому постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081  «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами).

       3. Плата за участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Слов’янської міської територіальної громади, з перевізників – претендентів не стягується.

4. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на в.о. заступника керівника Слов'янської міської ВЦА Ольгу Зарубу.



Керівник Слов’янської міської  

військово-цивільної адміністрації                                                                           Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.