Розпорядження керівника ВЦА  "Про використання мобільного застосунку "Smart місто"..."  № 794 від 10.12.2021р. 
Документ №794 від 10.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 13.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 10.12.2021  № 794
м. Слов'янськ
 

Про використання мобільного

застосунку "Smart місто"



З метою забезпечення прозорості та відкритості в діяльності Слов'янської міської ВЦА, її структурних підрозділів, комунальних підприємств, установ, організацій, реалізації права громадян на доступ до публічної інформації, на виконання Законів України "Про інформацію" (із змінами), "Про доступ до публічної інформації" (із змінами), п.5.3.2 Меморандуму про співробітництво між Слов'янською міською військово-цивільною адміністрацією Краматорського району Донецької області та ГО "Центр громадянських ініціатив "Донбас", керуючись п.3 ст.6 Закону України "Про військово-цивільні адміністрації":


1. Використовувати мобільний застосунок "Smart місто" як один з офіційних інструментів комунікації з громадськістю на території Слов'янської міської територіальної громади.


2. Функції "Адміністратора громади" в керуванні мобільним застосунком "Smart місто" покласти на відділ технічно-комп'ютерного забезпечення Слов’янської міської ВЦА (Самохвалов).


3. Відділу технічно-комп'ютерного забезпечення Слов’янської міської ВЦА (Самохвалов):


3.1 Забезпечити підключення до адміністративної частини мобільного застосунку "Smart місто" (надання ідентифікаторів доступу) відповідальних осіб структурних підрозділів Слов’янської міської ВЦА, комунальних підприємств, установ, організацій.


3.2 Надавати методично-консультаційну допомогу відповідальним особам структурних підрозділів, комунальних підприємств, установ, організацій з питань поширення інформації за допомогою мобільного застосунку "Smart місто".


4. Керівникам структурних підрозділів Слов’янської міської ВЦА, комунальних підприємств, установ, організацій:


4.1 Призначити відповідальних осіб за поширення суспільно-важливої інформації за допомогою мобільного застосунку "Smart місто".


4.2 Надати до відділу технічно-комп'ютерного забезпечення Слов’янської міської ВЦА (Самохвалов) контактні дані відповідальних осіб для отримання ідентифікаторів доступу до адміністративної частини мобільного застосунку "Smart місто".


4.3 Забезпечити заповнення відповідного розділу мобільного застосунку "Smart місто" довідковою та контактною інформацією про структурний підрозділ Слов’янської міської ВЦА, комунальне підприємство, установу, організацію; підтримувати її в актуальному стані.


4.4 Забезпечити системне, оперативне та своєчасне наповнення мобільного застосунку "Smart місто" інформацією про суспільно-важливі події на території Слов'янської міської територіальної громади.


5. Відповідальність за оперативне та своєчасне наповнення мобільного застосунку "Smart місто" покладається на керівників структурних підрозділів Слов’янської міської ВЦА, комунальних підприємств, установ, організацій. У випадку неякісного наповнення мобільного застосунку до керівників структурних підрозділів Слов’янської міської ВЦА, комунальних підприємств, установ, організацій можуть застосовуватися заходи стягнення у вигляді зменшення розміру щомісячної премії.


6. Відділу бухгалтерського обліку та звітності Слов’янської міської ВЦА (Давидова) забезпечити щорічну оплату послуг з технічної підтримки та супроводу мобільного застосунку "Smart місто".


7. Координацію за виконанням даного розпорядження покласти на заступника керівника Слов’янської міської ВЦА Юрія Підлісного.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                                Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.