Розпорядження керівника ВЦА  "Про призупинення дії рішення виконавчого комітету Слов’..."  № 785 від 09.12.2021р. 
Документ №785 від 09.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

16.12.2021p. - Оприлюднено

 
Публікації документа

На сайті 16.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 09.12.2021  № 785
м. Слов'янськ
 

Про призупинення дії  рішення виконавчого комітету  Слов’янської міської ради від 18.08.2021 № 905 «Про скасування рішення виконкому від 07.08.2019 № 1653 «Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі (внесків) власників тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення в утриманні об’єктів благоустрою м.Слов’янська»


На теперішній час чинним законодавством не визначено механізму встановлення права користування земельними ділянками для розміщення тимчасових споруд та нарахування плати за користування місцями, на яких розміщені тимчасові споруди. Скасування рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради  від 07.08.2019  № 1653 «Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі (внесків) власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення в утриманні об’єктів благоустрою    м. Слов’янська» обмежують змогу  суб'єктів підприємницької діяльності брати пайову участь в утриманні об'єкта благоустрою на умовах договору, укладеного із КП «Благоустрій». Участь суб'єктів підприємницької діяльності у заходах з благоустрою, за рахунок  пайових внесків, надасть можливість збільшити дохідну частину бюджету Слов'янської міської територіальної громади. З метою подальшого контролю за додержанням правил благоустрою, які застосовуються на території Слов’янської міської територіальної громади,  керуючись пунктами   2, 8 частини 3 статті 6 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»:


        1.  Призупинити дію рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради  від 18.08.2021 № 905 «Про скасування рішення виконкому від 07.08.2019 № 1653 «Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі (внесків) власників тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення в утриманні об’єктів благоустрою м. Слов’янська» до визначення у відповідності до  Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» обсягів пайової участі (внесків) власників тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення в утриманні об’єктів благоустрою  Слов’янської міської територіальної громади.

2.  Викласти п. 3.1розділу 3 «Методика розрахунку розміру Пайової участі (внеску) в утриманні об’єктів благоустрою»  Порядку визначення обсягів пайової участі (внесків) власників тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення в утриманні об’єктів благоустрою  м. Слов’янська, затвердженого рішенням виконавчого комітету Слов’янської міської ради  від 07.08.2019 № 1653,  у новій редакції (додається).

      3. Доручити  управлінню житлово-комунального господарства Слов’янської міської ВЦА (Заруба) розробити проєкт розпорядження  керівника Слов’янської міської ВЦА «Про визначення обсягів пайової участі (внесків) власників тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення в утриманні об’єктів благоустрою  Слов’янської міської територіальної громади» відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                       Вадим ЛЯХ   



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.