Розпорядження керівника ВЦА  "Про списання майна комунальної власності Слов’янської м..."  № 771 від 06.12.2021р. 
Документ №771 від 06.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження керівника ВЦА  Про затвердження Порядку списання майна, що знаходиться в комунальній власності Слов'янської міської територіальної громади, з балансу комунальних підприємств, установ, закладів, організацій
Розпорядження керівника ВЦА  №669 від 22.11.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 06.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 06.12.2021  № 771
м. Слов'янськ
 

Про списання майна комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади з балансу комунального некомерційного підприємства «Міська клінічна лікарня м.Слов’янська»



       Розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства Слов’янської міської ради «Міська клінічна лікарня м. Слов’янська» від 01.11.2021 № 01/10-1711 про списання з балансу підприємства майна комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади у зв’язку з непридатністю його до подальшої експлуатації, враховуючи розпорядження керівника Слов’янської міської ВЦА від 22.11.2021 № 669 «Про затвердження Порядку списання майна, що знаходиться в комунальній власності Слов’янської міської територіальної громади, з балансу комунальних підприємств, установ, закладів, організацій», керуючись ст.ст. 1, 4, 6 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. Списати з балансу комунального некомерційного підприємства Слов’янської міської ради «Міська клінічна лікарня м. Слов’янська» майно комунальної власності Слов'янської міської територіальної громади у зв'язку з непридатністю його до подальшої експлуатації згідно актів списання основних засобів (часткової ліквідації) від 20.05.2020 з № 1 по № 128, згідно переліку, що додається.


2. Директору комунального некомерційного підприємства Слов’янської міської ради «Міська клінічна лікарня м. Слов’янська» (Степанов) здійснити списання та ліквідацію майна, зазначеного у додатку до цього розпорядження, відповідно до вимог законодавчих та нормативних актів України, надавши до управління комунальної власності Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області (Скиба) звіт про ліквідацію.


3. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на заступника керівника Слов'янської міської ВЦА Юрія Підлісного.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.