Розпорядження керівника ВЦА  "Про організацію діяльності міждисциплінарної команди дл..."  № 766 від 03.12.2021р. 
Документ №766 від 03.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 10.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 03.12.2021  № 766
м. Слов'янськ
 

Про організацію діяльності міждисциплінарної команди для надання соціального захисту дитині, яка перебуває у складних життєвих обставинах



Розглянувши подання Служби у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області щодо організації діяльності міждисциплінарної команди шляхом формування її персонального складу для забезпечення допомоги дитині, (інформація конфіденційна), який мешкає за адресою: (інформація конфіденційна), що перебуває у складних життєвих обставинах, з підстави: скоєння психологічного насильства над дитиною, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 24.11.2021, керуючись п.20 Порядку забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі дітей, які постраждали від жорстокого поводження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 №585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», ст.4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», Законом України «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. Організувати діяльність міждисциплінарної команди шляхом формування та затвердження її персонального складу, що додається, для надання соціального захисту дитині, яка перебуває у складних життєвих обставинах, (інформація конфіденційна), який мешкає за адресою: (інформація конфіденційна), для забезпечення допомоги, з підстави: скоєння психологічного насильства над дитиною.

2. Службі у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації (Соколова) вжити заходи щодо забезпечення роботи міждисциплінарної команди у формі засідань.

3. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на заступника керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Юрія Підлісного.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                                 Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.