Розпорядження керівника ВЦА  "Про звільнення від повноважень піклувальника..."  № 744 від 03.12.2021р. 
Документ №744 від 03.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 06.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 03.12.2021  № 744
м. Слов'янськ
 

Про звільнення від повноважень піклувальника



Розглянувши заяву та надані документи громадянкою України (інформація конфіденційна) (паспорт (інформація конфіденційна), виданий 1 в/м Краматорського МВ УМВС України в Донецькій області (інформація конфіденційна)), яка зареєстрована та фактично мешкає за адресою: (інформація конфіденційна), про звільнення її від повноважень піклувальника над неповнолітнім (інформація конфіденційна) (актовий запис від (інформація конфіденційна) №(інформація конфіденційна), складений відділом реєстрації актів цивільного стану по місту Слов’янську Слов’янського міськрайонного управління юстиції Донецької області), який перебуває на первинному обліку в Службі у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації, в зв’язку з тим, що між нею та підопічним склалися стосунки, які перешкоджають виконанню обов’язків піклувальника, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 24.11.2021 керуючись п.49 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866, ст.75 Цивільного кодексу України, ст.251 Сімейного кодексу України, Законом України «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. Звільнити (інформація конфіденційна) від здійснення повноважень піклувальника над (інформація конфіденційна), у зв’язку зі стосунками, які перешкоджають виконанню обов’язків піклувальника.

2. Рішення виконкому Слов’янської міської ради від 18.03.2009 №169/4 «Про встановлення опіки над малолітнім (інформація конфіденційна) визнати таким, що втратило чинність.

3. Направити копію даного розпорядження до Управління соціального захисту населення Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації для керівництва в роботі.

4. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації (Соколова), контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Юрія Підлісного.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                                 Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.