Розпорядження керівника ВЦА  "Про поширення дії рішення Слов'янської міської ради від..."  № 740 від 03.12.2021р. 
Документ №740 від 03.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження начальника ВА  Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності Слов'янської міської територіальної громади
Розпорядження начальника ВА  №510 від 14.06.2023р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 06.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 03.12.2021  № 740
м. Слов'янськ
 

Про поширення дії рішення Слов'янської міської ради від 27.05.2015 №6-LXXVIII-6 «Про затвердження розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Слов'янської міської ради у відсотках від нормативної грошової оцінки земельних ділянок»

 

У зв'язку з відсутністю прийнятих рішень місцевих рад про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території смт Билбасівка, с.Торець та сел. Мирне, до прийняття розпорядження керівника Слов'янської міської військово-цивільної адміністрації «Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Слов'янської міської територіальної громади», керуючись п. 27 ч.1 ст.4 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. Поширити дію рішення Слов'янської міської ради від 27.05.2015 №6-LXXVIII-6 “Про затвердження розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Слов'янської міської ради у відсотках від нормативної грошової оцінки земельних ділянок” на території смт Билбасівка, с.Торець та сел. Мирне.


2. При укладанні договорів оренди землі щодо земельних ділянок комунальної власності на території смт Билбасівка, с.Торець та сел. Мирне застосовувати розміри орендної плати, затверджені рішенням Слов'янської міської ради від 27.05.2015 № 6-LXXVIII-6 «Про затвердження розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Слов'янської міської ради у відсотках від нормативної грошової оцінки земельних ділянок».


3. Дане розпорядження набирає чинності з дати його прийняття.


4. Координацію за виконанням вимог цього розпорядження залишаю за собою.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                     Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.