Розпорядження керівника ВЦА  "Про надання дозволу на розроблення технічної документац..."  № 731 від 03.12.2021р. 
Документ №731 від 03.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження керівника ВЦА  Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА "ВЕСК"
Розпорядження керівника ВЦА  №422 від 27.10.2021р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 06.12.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 03.12.2021  № 731
м. Слов'янськ
 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ВЕСК»



Розглянувши заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ВЕСК», юридична адреса: м. Слов’янськ, вул. Рапно-Набережна, 1 (код ЄДРПОУ 22042358) про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель за адресою: м. Слов’янськ, вул. Геологічна, 1А для організації спортивно-розважальної зони та пляжу, керуючись п. 27 ч.1 ст.4 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації», постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2019 № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», ст.ст. 25,28,57 Закону України «Про землеустрій»:


1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ВЕСК» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на земельну ділянку площею 0,9364 га (кадастровий номер 1414100000:01:009:0314) для організації спортивно-розважальної зони та пляжу за адресою: м. Слов’янськ, вул. Геологічна, 1А із земель водного фонду (10.08 для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей) комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади, що знаходяться в оренді ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «ВЕСК».


2. Рекомендувати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ВЕСК»:


2.1 У місячний термін укласти договір на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель з суб'єктами господарювання, що є виконавцям робіт із землеустрою згідно із законом.


2.2 Технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель розробити у відповідності до вимог діючого законодавства України.


3. Розпорядження керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області від 27.10.2021 № 422 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ВЕСК» визнати таким, що втратило чинність.


4. Координацію за виконанням вимог цього розпорядження залишаю за собою.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                               Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.