Розпорядження керівника ВЦА  "Про організацію роботи щодо охорони хвойних насаджень в..."  № 706 від 29.11.2021р. 
Документ №706 від 29.11.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 30.11.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 29.11.2021  № 706
м. Слов'янськ
 

Про організацію роботи щодо охорони хвойних насаджень від незаконних рубок в передноворічний період та визначення місць їх реалізації на території Слов’янської міської територіальної громади



З метою покращення роботи з охорони хвойних насаджень від незаконних рубок в передноворічний період, упорядкування місць реалізації хвойних дерев на території Слов’янської міської територіальної громади та недопущення стихійної торгівлі живими хвойними насадженнями, керуючись ст.ст. 33, 86 Лісового кодексу України, ст.ст. 3, 12, 38 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», керуючись ст. 1, п. 43 ч. 1 ст. 4, ст.6 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. Рекомендувати головним організаціям з утримання, охорони та відтворення об’єктів благоустрою зеленого господарства – ДП «Слов’янський лісгосп» (Борщов), КП Слов’янської міської ради «БЛАГОУСТРІЙ» (Глушковський), керівництву ДП СКРЦ «Слов’янський курорт» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця»:


1.1 В період з 01 грудня по 31 грудня 2021 року організувати цілодобове чергування по захисту хвойних насаджень на закріплених територіях;


1.2 Разом з відділом поліції № 4 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області (м.Слов’янськ) (Кулагін) та Державною екологічною інспекцією у Донецькій області (Євтухов) проводити рейди, у тому числі в місцях продажу ялинок, з метою виявлення порушників та притягнення останніх до відповідальності.


2. Державній службі охорони Регіонального ландшафтного парку «Слов’янський курорт» (Рудіч) сприяти ДП «Слов’янський лісгосп» (Борщов) та керівництву ДП СКРЦ «Слов’янський курорт» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» в діях з охорони хвойних лісових насаджень від незаконних вирубок.


3. Рекомендувати відділу поліції № 4 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області (м.Слов’янськ) (Кулагін) надавати практичну допомогу головним організаціям з утримання, охорони та відтворення об’єктів благоустрою зеленого господарства в охороні хвойних насаджень від незаконних рубок.


4. Рекомендувати усім підприємствам, організаціям та установам незалежно від форми власності, на території яких розташовані хвойні насадження, забезпечити їх охорону та збереження.


5. Визначити на території Слов’янської міської територіальної громади місця для продажу новорічних живих хвойних дерев в період з 01.12.2021 по 31.12.2021 згідно з додатком.


6. Суб’єктам господарської діяльності та фізичним особам – підприємцям проводити реалізацію живих хвойних дерев тільки за наявності документів, підтверджуючих законність їх вирубки та офіційного маркування.


7. Відділу по інспектуванню благоустрою Слов’янської міської ВЦА (Зуєв) здійснювати контроль за утриманням місць торгівлі новорічними живими хвойними деревами у відповідності до Типових правил благоустрою території населеного пункту, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 № 310, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18.12.2017 за № 1529/31397.


8. Сектору інформаційної діяльності Слов’янської міської ВЦА (Кузьміна) сумісно з відділом екології та природних ресурсів Слов’янської міської ВЦА (Кудріна) через засоби масової інформації забезпечити інформування населення Слов’янської міської територіальної громади про визначені місця для здійснення торгівлі новорічними живими хвойними деревами та про загальнодержавне і суспільне значення зелених насаджень та лісів, їх охорону та недопущення незаконних рубок в передноворічний період.


9. Координацію за виконанням даного розпорядження покласти на в.о. заступника керівника Слов’янської міської ВЦА Лесю Малу.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                                      Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.