Розпорядження керівника ВЦА  "Про організацію виконання Закону України «Про доступ д..."  № 664 від 19.11.2021р. 
Документ №664 від 19.11.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 664 24.11.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 19.11.2021  № 664
м. Слов'янськ
 

Про організацію виконання Закону України  «Про доступ до публічної інформації» у Слов'янській міській військово- цивільній адміністрації


Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», керуючись ст.6 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»:


1. Затвердити Порядок реалізації права на доступ до публічної інформації за інформаційним запитом у Слов’янській міській ВЦА (додається).

2. Затвердити Відомості, що становлять службову інформацію у Слов’янській міській ВЦА та її структурних підрозділів згідно з додатком 1.

3. Визначити відділ діловодства та організаційного забезпечення   Слов’янської міської ВЦА (Шарабан) відповідальним за забезпечення в установленому порядку доступу до публічної інформації, узагальнення, здійснення аналізу та контролю за наданням відповідей на інформаційні запити,  що надходять до Слов’янської міської ВЦА.

4. Начальнику  відділу діловодства та організаційного забезпечення   Слов’янської міської ВЦА Олені Шарабан:

4.1 Вжити організаційні заходи щодо забезпечення у Слов’янській міській ВЦА та її структурних підрозділів у встановленому порядку доступу до публічної інформації.

4.2 Разом з відділом технічно-компьютерного Слов’янської міської ВЦА (Самохвалов) створити, з метою доступу до публічної інформації та її збереження, систему обліку документів, що містять публічну інформацію, забезпечити обов'язкову реєстрацію в цій системі відповідних документів та надання доступу до них за запитами, сприяти оприлюдненню на сайті Слов’янської міської ВЦА інформації про наявні документи, що містять публічну інформацію.

      5. Визначити відділ технічно-компьютерного забезпечення Слов’янської міської ВЦА (Самохвалов) відповідальним за забезпечення оприлюднення на офіційному вебсайті Слов’янської міської ВЦА публічної інформації, яка підлягає оприлюдненню.

      6. Керівникам структурних підрозділів Слов’янської  міської ВЦА:

      6.1 Забезпечити неухильне дотримання Закону України «Про доступ до публічної інформації» та надання своєчасної, повної і достовірної інформації на запити про доступ до публічної інформації.

6.2 Систематично оприлюднювати на офіційному вебсайті Слов’янської міської ВЦА публічну інформацію та оперативно її оновлювати.

6.3 Вжити заходів щодо унеможливлення несанкціонованого доступу інших осіб до наявної інформації про особу.

      7. Начальнику  відділу діловодства та організаційного забезпечення Слов’янської міської ВЦА Олені Шарабан:

      7.1 Забезпечити реєстрацію та облік інформаційних запитів на публічну інформацію (в тому числі отримані в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою).

      7.2 Вжити організаційних заходів щодо створення умов для подання письмових запитів на інформацію громадянами з обмеженими фізичними можливостями.

      8. Визначити:

      8.1 Керівникам структурних підрозділів та самостійних управлінь та відділів, служб Слов'янської міської ВЦА, визначити відповідальних осіб за організацію доступу до публічної інформації. Покласти на них відповідальність за повноту та достовірність наданої інформації згідно додатку 2.

      8.2 Кабінет № 115 адміністративної будівлі Слов’янської міської ВЦА спеціальним службовим приміщенням для роботи запитувачів із документами, що містять публічну інформацію.

      8.3 Номер телефону (06262) 2-16-22 для отримання запитів на інформацію.

      8.4 Адресу електронної пошти для отримання запитів на інформацію. postmaster@slavrada.gov.ua.

      9. Визнати такими, що втратили чинність розпорядження Слов’янського міського голови  від 03.09.2019 № 285-р «Про організацію виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», від 05.05.2021 № 65-р «Про внесення змін до розпорядження Слов’янського міського голови від 03.09.2019р. № 285-р «Про організацію виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації у Слов’янській міській раді».

      10. Координацію за виконанням цього розпорядження покласти на в.о. заступника керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Лесю Малу.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                               Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.