Розпорядження керівника ВЦА  "Про встановлення обмеженого доступу до приміщення відді..."  № 403 від 25.10.2021р. 
Документ №403 від 25.10.2021р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження начальника ВА  Про встановлення обмеженого доступу до приміщення відділу ведення Державного реєстру виборців Слов'янської міської військової адміністрації
Розпорядження начальника ВА  №29 від 19.01.2023р. Втратив чинність
Розпорядження начальника ВА  Про встановлення обмеженого доступу до приміщення відділу ведення Державного реєстру виборців Слов'янської міської військової адміністрації
Розпорядження начальника ВА  №2360 від 11.12.2023р. Чинний

 
Історія документа

19.01.2023p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

На сайті 26.10.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 25.10.2021  № 403
м. Слов'янськ
 

Про встановлення обмеженого доступу до приміщення відділу ведення Державного реєстру виборців Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації



Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 20.12.2007 № 572  “Про вимоги до приміщень відділів ведення Державного реєстру виборців та регіональних відділів адміністрування Державного реєстру виборців”, з метою забезпечення обмеження несанкційованого доступу до інформації, що міститься у базі даних Державного реєстру виборців, керуючись ст.6 Закону України “Про військово-цивільні адміністрації”:


1. Встановити статус з обмеженим доступом до приміщення відділу ведення Державного реєстру виборців Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації (далі – відділ ведення Реєстру).


2. Обладнати приміщення відділу ведення Реєстру (каб. 404, 405) дверима з кодовим механічним замком та системами протипожежної та охоронної сигналізації.


3. Унеможливити перебування в приміщенні сторонніх осіб без супроводу відповідальних працівників відділу ведення Реєстру.


4. Робочі місця працівників відділу ведення Реєстру розташувати у спосіб, що унеможливлює ознайомлення сторонніх осіб з інформацією, яка виводиться на монітори працівників.


5. Затвердити список осіб, які мають право доступу до приміщення відділу ведення Реєстру (додаток).


6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на в.о. заступника керівника Слов’янської військово-цивільної адміністрації Лесю Малу.




Керівник Слов’янської міської

військово-цивільної адміністрації                                                                                  Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.