Розпорядження начальника ВА  "Про затвердження Порядку розгляду письмових звернень гр..."  № 1419 від 24.07.2024р. 
Документ №1419 від 24.07.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження порядку розгляду письмових звернень громадян у Слов'янській міській раді у новій редакції
Рішення виконавчого комітету  №483 від 18.07.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 24.07.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 24.07.2024  № 1419
м. Слов'янськ
 

Про затвердження Порядку розгляду письмових звернень громадян у Слов'янській міській військовій адміністрації


З метою підвищення ефективності діяльності Слов’янської міської військової адміністрації у напрямку розгляду письмових звернень громадян, створення єдиної для Слов’янської міської військової адміністрації та її структурних підрозділів системи прийому, обліку, реєстрації і розгляду письмових звернень громадян, контролю за дотриманням термінів їх розгляду, доручень та зобов'язань стосовно розв'язання порушених у зверненнях питань, керуючись Законом України «Про звернення громадян», Указом Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», Класифікатором звернень громадян, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 858(із змінами), ст.15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та відповідно до вимог Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об'єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, у медіа, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.1997 № 348 (із змінами):


1. Затвердити Порядок розгляду письмових звернень громадян у Слов'янській міській військовій адміністрації (додається).


2. Заступникам начальника Слов’янської міської військової адміністрації, начальникам структурних підрозділів Слов’янської міської військової адміністрації забезпечити об'єктивний, всебічний і своєчасний розгляд письмових звернень громадян згідно з затвердженим Порядком.


3. Відділу по роботі зі зверненнями громадян управління по роботі зі зверненнями громадян та системою «Контакт-центр» (Куля) посилити контроль за станом організації роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Слов’янської міської військової адміністрації.


4. Пункти 1, 2, 3, 4 рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 18.07.2018  № 483 «Про затвердження порядку розгляду письмових звернень громадян у Слов’янській міській раді у новій редакції» визнати такими, що втратили чинність.


5. Координацію роботи щодо виконання розпорядження покласти на заступника начальника Слов'янської міської ВА Лесю Малу.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                           Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.