Розпорядження начальника ВА  "Про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, які по..."  № 1383 від 15.07.2024р. 
Документ №1383 від 15.07.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 17.07.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 15.07.2024  № 1383
м. Слов'янськ
 

Про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлового приміщення з фондів житла для тимчасового проживання



Розглянувши висновок житлової комісії по формуванню фондів житла, призначеного для тимчасового проживання та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб протокол № 27 від 15.07.2024 року, відповідно до п.п. 10 - 17 Порядку формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 № 495 (зі змінами), ст.15 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”:


1. Взяти на облік внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, які потребують надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання:


1.1 Білого Олександра Леонідовича, який перебуває на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб в межах території обслуговування управління соціального захисту Слов’янської міської ВА з 15.09.2023 року, склад родини 1 особа (він - Білий Олександр Леонідович, (конфіденційна інформація)).


1.2 Шпак Олену Геннадіївну, яка перебуває на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб в межах території обслуговування управління соціального захисту Слов’янської міської ВА з 21.06.2023 року, склад родини 1 особа (вона - Шпак Олена Геннадіївна, (конфіденційна інформація)).


1.3 Джуру Наталію Миколаївну, яка перебуває на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб в межах території обслуговування управління соціального захисту Слов’янської міської ВА з 14.11.2023 року, склад родини 2 особи (Джура Наталія Миколаївна (конфіденційна інформація), чоловік - Джура Станіслав Петрович, (конфіденційна інформація)).


1.4 Скоропис Валентину Петрівну, яка перебуває на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб в межах території обслуговування управління соціального захисту Слов’янської міської ВА з 30.10.2023 року, склад родини 1 особа (вона - Скоропис Валентина Петрівна, (конфіденційна інформація)).


1.5 Князєву Валентину Дмитрівну, яка перебуває на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб в межах території обслуговування управління соціального захисту Слов’янської міської ВА з 17.01.2024 року, склад родини 1 особа (вона - Князєва Валентина Дмитрівна, (конфіденційна інформація)).


1.6 Штеця Віктора Володимировича, який перебуває на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб в межах території обслуговування управління соціального захисту Слов’янської міської ВА з 10.07.2024 року, склад родини 1 особа (він - Штець Віктор Володимирович, (конфіденційна інформація)).


2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.