Розпорядження начальника ВА  "Про встановлення виробничому структурному підрозділу "Л..."  № 1329 від 05.07.2024р. 
Документ №1329 від 05.07.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 08.07.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 05.07.2024  № 1329
м. Слов'янськ
 

Про встановлення виробничому структурному підрозділу «Лиманська дирекція»  філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» акціонерного товариства «Українська залізниця» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії


Розглянувши заяву виробничого структурного підрозділу «Лиманська дирекція» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» акціонерного товариства «Українська залізниця» від 19.06.2024 року щодо встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії для потреб комунального некомерційного підприємства Слов’янської міської ради «Міська лікарня №1 м.Слов’янськ» та комунального некомерційного підприємства «Обласне територіальне медичне об’єднання м.Краматорськ» за адресою м.Слов’янськ (конфіденційна інформація), враховуючи Порядок інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 №130, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 26.06.2018р. за № 753/32205, на підставі Указу Президента України від 06.05.2024 №271/2024 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 08.05.2024 № 3684-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», п.2 ч.3 ст.4, ст.10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,  ст.ст.13, 20 Закону України «Про теплопостачання», керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06. 2011 року №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» (із змінами), Порядком розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затвердженим Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 12.09.2018 №239, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 18.10.2018р. за №1172/32624, рішенням виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 02.09.2020 №1065 «Про встановлення форм розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги»,  п.8 ч.2 ст.15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Встановити виробничому структурному підрозділу «Лиманська дирекція»  філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» акціонерного товариства «Українська залізниця»:

1) тариф на виробництво теплової енергії – 2928,32 грн/Гкал (без ПДВ);

2) тариф на транспортування теплової енергії – 125,17 грн/Гкал (без ПДВ);

3) тариф на постачання теплової енергії – 0 грн/Гкал (без ПДВ);

4) тариф на теплову енергію – 3053,49 грн/Гкал (без ПДВ);

5) тариф на послугу з постачання теплової енергії:

    - для потреб бюджетних установ – 3664,19 грн/Гкал (з ПДВ).

Структури тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії визначені у додатках 1-5 цього розпорядження (додаються).

2. Доручити управлінню житлово-комунального господарства (Заруба) оприлюднити дане розпорядження на офіційному вебсайті Слов’янської  міської військової адміністрації не пізніше ніж 5 робочих днів з дати його прийняття.

3. Дане розпорядження набуває чинності з 01 жовтня 2024 року та діє до 30 вересня 2025 року.

4. Розпорядження  керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації  від 04.10.2021 № 78 «Про встановлення виробничому структурному підрозділу «Лиманське територіальне управління»  філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» акціонерного товариства «Українська залізниця» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії» визнати таким, що втратило чинність.

5. Рекомендувати начальнику виробничого структурного підрозділу «Лиманська дирекція» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» акціонерного товариства «Українська залізниця» (Панфілов) у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення тарифів в дію, повідомити про це споживачів з посиланням на це розпорядження.

6. Відповідальність за проведення розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії, яка надається  виробничим структурним підрозділом «Лиманська дирекція» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» акціонерного товариства «Українська залізниця»  для потреб комунального некомерційного підприємства Слов’янської міської ради «Міська лікарня №1 міста Слов’янськ» та комунального некомерційного підприємства «Обласне територіальне медичне об’єднання міста Краматорськ» за адресою: м.Слов’янськ (конфіденційна інформація)  покласти на виробничий структурний підрозділ «Лиманська дирекція» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» акціонерного товариства «Українська залізниця» (Панфілов).

7. Координацію роботи з виконання цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.