Розпорядження начальника ВА  "Про надання дозволу на оформлення та підписання довірен..."  № 1140 від 07.06.2024р. 
Документ №1140 від 07.06.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 07.06.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 07.06.2024  № 1140
м. Слов'янськ
 

Про надання дозволу на оформлення та підписання довіреності неповнолітній дитині



Розглянувши заяви від 24.05.2024 та надані документи гр. (інформація конфіденційна) (паспорт (інформація конфіденційна), дата видачі - 22.03.2019, орган видачі - (інформація конфіденційна), РНОКПП: (інформація конфіденційна), яка відповідно до рішення Слов’янського міськрайонного суду Донецької області від 20.11.2017 (справа (інформація конфіденційна) призначена опікуном (інформація конфіденційна), зареєстрованої за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, та неповнолітнім (інформація конфіденційна) (паспорт (інформація конфіденційна), дата видачі - 19.10.2023, орган видачі - (інформація конфіденційна), РНОКПП: (інформація конфіденційна), зареєстрованого за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, про надання дозволу гр. (інформація конфіденційна) (паспорт (інформація конфіденційна), виданий Слов’янським МВ УМВС України в Донецькій області 11.05.1998 року, РНОКПП: (інформація конфіденційна), зареєстрованої за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, на підписання довіреності з оформлення спадкової справи на спадкове майно, яке розташоване за адресою: (інформація конфіденційна), с. Хрестище Краматорського району Донецької області, яке належало на праві власності померлій матері дитини - (інформація конфіденційна) (до зміни прізвища - (інформація конфіденційна), від імені неповнолітнього та на ім’я неповнолітнього (інформація конфіденційна).

Мати дитини, (інформація конфіденційна), померла (інформація конфіденційна) (актовий запис від (інформація конфіденційна), складений Слов’янським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області), враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 04.06.2024, керуючись ст. 177 Сімейного кодексу України, Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Надати дозвіл неповнолітньому (інформація конфіденційна), на уповноваження підписання довіреності, з метою надання (інформація конфіденційна) (паспорт (інформація конфіденційна), виданий Слов’янським МВ УМВС України в Донецькій області 11.05.1998, РНОКПП: (інформація конфіденційна) повноважень відповідно до підписаної довіреності пов’язаних з оформленням спадкової справи від імені неповнолітнього та на ім’я неповнолітнього (інформація конфіденційна), на спадкове майно після померлої матері дитини - (інформація конфіденційна).


2. Надати дозвіл гр. (інформація конфіденційна) (паспорт (інформація конфіденційна), дата видачі - 22.03.2019, орган видачі - (інформація конфіденційна), РНОКПП: (інформація конфіденційна) надати згоду неповнолітньому (інформація конфіденційна), підписати довіреність, з метою надання дозволу (інформація конфіденційна) (паспорт (інформація конфіденційна), виданий Слов’янським МВ УМВС України в Донецькій області 11.05.1998 року, РНОКПП: (інформація конфіденційна)) з оформлення спадкової справи від імені неповнолітнього та на ім’я неповнолітнього (інформація конфіденційна), на спадкове майно після померлої матері дитини - (інформація конфіденційна).


3. Контроль щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області (Соколова).




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.