Розпорядження начальника ВА  "Про збереження права користування житловим приміщенням ..."  № 1129 від 06.06.2024р. 
Документ №1129 від 06.06.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 07.06.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 06.06.2024  № 1129
м. Слов'янськ
 


Про збереження права користування житловим приміщенням за малолітньою дитиною



Розглянувши клопотання Служби у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області від 23.05.2024 № 29/03-903 про збереження права користування житловим приміщенням за малолітньою дитиною (інформація конфіденційна) (актовий запис від 14.03.2012 № 227, складений відділом державної реєстрації актів цивільного стану по м. Слов’янську Слов’янського міськрайонного управління юстиції у Донецькій області), який перебуває на первинному обліку в Службі у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації, має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, у зв’язку з тим, що рішенням Слов’янського міськрайонного суду Донецької області від 14.06.2017 (справа (інформація конфіденційна) батьки дитини - (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна), позбавлені батьківських прав.

(інформація конфіденційна), відповідно до довідки відділу з ведення реєстраційного обліку місця проживання та місця перебування фізичних осіб від 17.05.2024, зареєстрований за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області.

Мати, (інформація конфіденційна), відповідно до довідки від 16.05.2024 № 04-01/1364, наданої відділом зберігання інвентаризаційних справ об’єктів нерухомого майна Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, має на правах спільної часткової власності на підставі свідоцтва про право власності, виданого виконавчим комітетом Слов’янської районної ради Донецької області 15.08.2006, без номера, дата реєстрації в комунальному підприємстві «Бюро технічної інвентаризації» 18.01.2007, номер запису 19100 у реєстраційній книзі 29, на 1/5 частку квартири (інформація конфіденційна), розташованої за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, з метою збереження права користування житловим приміщенням, керуючись ст. 247 Сімейного Кодексу України, ст. 25 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 32 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п.п. 57, 65 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 (зі змінами), Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Зберегти за (інформація конфіденційна), право користування житловим приміщенням за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області.


2. Дотримання збереження права користування житловим приміщенням за (інформація конфіденційна), за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, покласти на законного представника дитини.


3. Копію даного розпорядження направити до відділу з ведення реєстраційного обліку місця проживання та місця перебування фізичних осіб Слов’янської міської військової адміністрації, з метою захисту житлових прав дитини, позбавленої батьківського піклування, (інформація конфіденційна).


4 . Контроль роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).





Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.