Розпорядження начальника ВА  "Про приймання у комунальну власність Слов'янської міськ..."  № 1057 від 27.05.2024р. 
Документ №1057 від 27.05.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 29.05.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 27.05.2024  № 1057
м. Слов'янськ
 

Про приймання у комунальну власність Слов'янської міської територіальної громади майна, що не має балансоутримувача та власника


Враховуючи розпорядження начальника Слов’янської міської військової адміністрації від 13.11.2023 №2115 «Про затвердження Акту візуального обстеження пам’ятного знаку», протокол засідання міської комісії з безхазяйних нерухомих, рухомих речей та знахідки, які виявлені на території Слов’янської міської територіальної громади від 19.10.2023 щодо приймання у комунальну власність Слов'янської міської територіальної громади пам’ятного знаку у вигляді металевого хреста з гранітною меморіальною дошкою прямокутної форми, присвяченого загиблим воїнам 95-ї окремої Житомирської десантно-штурмової бригади, який виявлений на території Слов’янської міської територіальної громади в районі смт.Андріївка, керуючись ст.78, ст.136 Господарського кодексу України, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Цивільним кодексом України, постановою Верховної Ради України від 18.07.2022 №2397-IX «Про здійснення начальниками Дружківської, Костянтинівської та Слов’янської міських військових адміністрацій Краматорського району Донецької області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ст.15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


  1. Прийняти у комунальну власність Слов’янської міської територіальної громади пам’ятний знак у вигляді металевого хреста з гранітною меморіальною дошкою прямокутної форми, який виявлений на території Слов’янської міської територіальної громади в районі смт.Андріївка.
  2. Визначити комунальне підприємство Слов’янської міської ради «Благоустрій» балансоутримувачем майна, вказаного в пункті 1 даного розпорядження.
  3. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на заступника начальника Слов'янської міської ВА Андрія Секлецова.



Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                           Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.