Розпорядження начальника ВА  "Про визначення розміру кошторисної заробітної плати при..."  № 1013 від 21.05.2024р. 
Документ №1013 від 21.05.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 24.05.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 21.05.2024  № 1013
м. Слов'янськ
 

Про визначення розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення, поточного ремонту, утримання) об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів бюджету Слов’янської міської територіальної громади


З метою своєчасного та якісного виконання робіт з усунення наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних з пошкодженням будівель та споруд, а також для покращення інвестиційного клімату будівельної галузі громади та підвищення рівня якості виконання будівельних робіт, відповідно до Порядку розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 20.10.2016 р. № 281 (у редакції наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.07.2018 р. № 196, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16.08.2018 р. за № 931/32383), керуючись статтею 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Визначити розмір кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення, поточного ремонту, утримання) об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів бюджету Слов’янської міської територіальної громади, в розмірі 20114,49 грн., що відповідає середньому розряду складності робіт у будівництві 3,8 при виконанні робіт у звичайних умовах.

2. Пункт 1 розпорядження керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації від 07.10.2021 № 127 «Про визначення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення та поточного ремонту і утримання) об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів бюджету Слов’янської міської територіальної громади» визнати таким, що втратив чинність.

3. Координацію за виконанням розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                          Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.