Розпорядження начальника ВА  "Про виведення малолітньої дитини з прийомної сім'ї..."  № 953 від 13.05.2024р. 
Документ №953 від 13.05.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження керівника ВЦА  Про створення прийомної сім’ї та влаштування до неї на виховання та спільне проживання дитини
Розпорядження керівника ВЦА  №336 від 24.02.2022р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 14.05.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 13.05.2024  № 953
м. Слов'янськ
 

Про виведення малолітньої дитини з прийомної сім’ї



        Розглянувши заяву від 02.05.2024 громадянки України (інформація конфіденційна) (паспорт громадянина (інформація конфіденційна), виданий Слов’янським МВ УМВС України в Донецькій області, 18.12.2000), зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, щодо виведення з прийомної сім’ї  та повернення на утримання та виховання до її родини дитини (інформація конфіденційна), (актовий запис від 12.01.2022 № 28, складений Слов’янським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Краматорському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків), для подальшого утримання та виховання, враховуючи висновок лікарсько-консультативної комісії від 01.05.2024 № 391, наданий комунальним некомерційним підприємством «Міський заклад з надання психіатричної допомоги» Київської міської ради, в якому зазначено, що мати що мати не має ознак тяжкого психічного розладу, що, спричиняє повну нездатність до самообслуговування та залежність від інших осіб і не перешкоджає виконанню батьківських обов’язків, законним представником дитини є громадянка України - прийомна матір (інформація конфіденційна) (розпорядження керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації від 24.02.2022 № 336), яка разом з прийомною дитиною (інформація конфіденційна), тимчасово евакуювалися до м. Знам’янка Кіровоградської області, малолітній перебуває на первинному обліку в Службі у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини Слов’янської міської військової адміністрації від 07.05.2024, керуючись п. 50 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 (зі змінами), ст. 250 Сімейного кодексу України, Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


         1. Вивести з прийомної сім’ї з 15.05.2024 прийомну дитину: (інформація конфіденційна).


        2. Передати матері (інформація конфіденційна) малолітнього (інформація конфіденційна), на виховання до родини.


       3. Розпорядження керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації від 24.02.2022 № 336 «Про створення прийомної сім’ї та влаштування до неї на виховання та спільне проживання дитини»» визнати таким, що втратило чинність в частинні влаштування (інформація конфіденційна).


4. Направити копію даного розпорядження до Служби у справах дітей Знам’янського міськвиконкому Кіровоградської області для врахування та керівництва в роботі.


5. Службі у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова) направити дане розпорядження до всіх зацікавлених служб для врахування та користування в роботі.


       6. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).


7. Контроль покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Іоанна Ростова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.