Розпорядження начальника ВА  "Про продовження строку проживання у житловому приміщенн..."  № 819 від 24.04.2024р. 
Документ №819 від 24.04.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 25.04.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 24.04.2024  № 819
м. Слов'янськ
 

Про продовження строку проживання у житловому приміщенні з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб



Розглянувши висновок житлової комісії по формуванню фондів житла, призначеного для тимчасового проживання та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб протокол № 16 від 23.04.2024 року, враховуючи заяву Школьнікової Наталії Сергіївни від 04.04.2024 року, відповідно до п.п. 34, 35 Порядку формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 № 495 (зі змінами), ст.15 Закону України "Про правовий режим воєнного стану":


1. Продовжити строк проживання у житловому приміщенні для тимчасового проживання за адресою: місто Слов’янськ, (конфіденційна інформація) внутрішньо переміщеній особі Школьніковій Наталії Сергіївні, (конфіденційна інформація), склад родини 4 особи (Школьнікова Наталія Сергіївна, (конфіденційна інформація), чоловік - Школьніков Олександр Вікторович, (конфіденційна інформація), син - Школьніков Ілля Олександрович, (конфіденційна інформація), син - Школьніков Андрій Олександрович, (конфіденційна інформація)) терміном на шість місяців.


2. Уповноважити комунальне підприємство Слов’янської міської ради "Керуюча компанія № 4" укласти договір користування жилого приміщення з фонду житла для тимчасового проживання строком з 10.06.2024 року по 09.12.2024 року, скласти акт обстеження стану житлового приміщення та приймання - передачі житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб до вказаного вище договору з Школьніковою Наталією Сергіївною.


3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.