Розпорядження начальника ВА  "Про затвердження технічної документації із землеустрою,..."  № 768 від 17.04.2024р. 
Документ №768 від 17.04.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 22.04.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 17.04.2024  № 768
м. Слов'янськ
 

Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду гр. Гончаренку Анатолію Пилиповичу



Розглянувши заяву гр. Гончаренка Анатолія Пилиповича, який зареєстрований за адресою: (конфіденційна інформація) про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду за адресою: м. Слов’янськ, вул. Костянтинівська, 41 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (договір купівлі-продажу від 26.12.2003, записано в реєстраційну книгу під № 4558/22-56стр), керуючись ст.ст. 40,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про правовий режим воєнного стану», постановою Верховної Ради України від 18.07.2022 № 2397-IX «Про здійснення начальниками Дружківської, Костянтинівської та Слов’янської міських військових адміністрацій Краматорського району Донецької області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гончаренку Анатолію Пилиповичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Слов’янськ, вул. Костянтинівська, 41.


2. Передати гр. Гончаренку Анатолію Пилиповичу в оренду терміном  на 1 (один) рік земельну ділянку площею 0,0416 га (кадастровий номер 1414100000:01:014:2610) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Слов’янськ, вул. Костянтинівська, 41 із земель житлової та громадської забудови (02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади.


3. Рекомендувати гр. Гончаренку А.П.:


3.1 Виконувати обов’язки землекористувача згідно ст. 96 Земельного кодексу України.


3.2 У місячний строк оформити договір оренди землі у встановленому законом порядку.


3.3 Після державної реєстрації права оренди земельної ділянки у п’ятиденний строк надати копію договору оренди землі до Слов’янської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Донецькій області.


4. Пункт 2 даного розпорядження набирає чинності з моменту державної реєстрації права оренди на земельну ділянку.


5. Координацію за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                    Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.