Розпорядження начальника ВА  "Про демонтаж пам’ятного знаку ..."  № 728 від 11.04.2024р. 
Документ №728 від 11.04.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 12.04.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 11.04.2024  № 728
м. Слов'янськ
 

Про демонтаж  пам’ятного знаку



Керуючись Законом України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», ст.ст.3,6 Закону України «Про охорону культурної спадщини», ст. 15 Закону України «Про правовий режим  воєнного стану», відповідно до Положення про порядок встановлення та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Слов’янської міської територіальної громади, затвердженого розпорядженням начальника Слов’янської міської ВА від 22.12.2023 №2508 (зі змінами), враховуючи  протокол №1 від 04.04.2024  засідання Консультативної Ради  з питань встановлення та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Слов’янської міської територіальної громади: 


1. Демонтувати  пам’ятний знак Максиму Горькому на території Слов’янської міської територіальної громади.


2. Доручити  КП  Слов’янської   міської  ВА «Благоустрій» провести  роботи з демонтажу пам’ятного знаку  Максиму  Горькому, розташованого на території Слов’янського курорту шляхом перенесення його на територію КЗ «Слов’янський краєзнавчий  музей».


3. Координацію за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Лесю Малу.




Начальник  Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.