Розпорядження начальника ВА  "Про дозвіл декларування/реєстрації місця проживання ..."  № 715 від 11.04.2024р. 
Документ №715 від 11.04.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 15.04.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 11.04.2024  № 715
м. Слов'янськ
 

Про дозвіл декларування/реєстрації місця проживання



Розглянувши заяви від 27.03.2024 та надані документи гр. (інформація конфіденційна) та гр. (інформація конфіденційна) про надання дозволу на декларування/реєстрацію місця проживання (інформація конфіденційна) за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, власником будинку є малолітня донька заявників – (інформація конфіденційна), враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 04.04.2024, керуючись ст. 177 Сімейного кодексу України, ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», ст. 2 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2022 № 265 «Деякі питання декларування і реєстрації місця проживання та ведення реєстрів територіальних громад», Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


       1. Надати дозвіл відділу з ведення реєстраційного обліку місця проживання та місця перебування фізичних осіб Слов’янської міської військової адміністрації на декларування/реєстрацію місця проживання (інформація конфіденційна) за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, власником будинку є малолітня донька заявників – (інформація конфіденційна).




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.