Розпорядження начальника ВА  "Про внесення змін до облікових справ внутрішньо пере..."  № 713 від 11.04.2024р. 
Документ №713 від 11.04.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 17.04.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 11.04.2024  № 713
м. Слов'янськ
 

Про внесення змін до облікових справ внутрішньо переміщених осіб



Розглянувши документи громадян та протокол № 14 засідання житлової комісії по формуванню фондів житла, призначеного для тимчасового проживання та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб від 08.04.2024 року, враховуючи заяву Толстенко Оксани Геннадіївни від 04.04.2024 року, відповідно до п.п. 10 - 17 Порядку формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 № 495 (зі змінами), ст. 15 Закону України "Про правовий режим воєнного стану":


1. Внести зміни до облікової справи Куценко Лідії Іванівни, (конфіденційна інформація), яка має статус внутрішньо переміщеної особи та перебуває на обліку внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання, склад родини 1 особа (вона - Куценко Лідія Іванівна, (конфіденційна інформація)), включити до складу родини її доньку внутрішньо переміщену особу Толстенко Оксану Геннадіївну, (конфіденційна інформація), склад родини 2 особи (Толстенко Оксана Геннадіївна (конфіденційна інформація), мати - Куценко Лідія Іванівна, (конфіденційна інформація)).


2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.