Розпорядження начальника ВА  "Про виведення малолітньої дитини із сім'ї патронатного ..."  № 656 від 01.04.2024р. 
Документ №656 від 01.04.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 03.04.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 01.04.2024  № 656
м. Слов'янськ
 

Про виведення малолітньої дитини із сім’ї патронатного вихователя


Розглянувши документи Служби у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації про виведення дитини (інформація конфіденційна), із сім’ї патронатного вихователя (інформація конфіденційна), (паспорт виданий Слов’янським МВ ГУМВС України в Донецькій області ), яка зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, фактично мешкає за адресою: (інформація конфіденційна), враховуючи, що (інформація конфіденційна), має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, перебуває на первинному обліку в Службі у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації, з метою влаштування дитини до сімейних форм виховання, а саме: під опіку громадянина (інформація конфіденційна), відповідно до рішення виконавчого комітету Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області від 29.03.2024 № 63-20 «Про встановлення опіки над дитиною позбавленою батьківського піклування (інформація конфіденційна) та призначення (інформація конфіденційна) опікуном над ним», керуючись постановами Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 № 893 «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронатного вихователя», від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), ст.ст. 252-256 Сімейного кодексу України, Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:

1. Вивести з 01.04.2024 із сім’ї патронатного вихователя (інформація конфіденційна), (паспорт , виданий Слов’янським МВ ГУМВС України в Донецькій області ), яка зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, фактично мешкає за адресою: (інформація конфіденційна), м. Київ, (інформація конфіденційна), в зв’язку з влаштуванням під опіку громадянина (інформація конфіденційна).


       2. Укладений договір від 10.11.2023 між Слов’янською міською військовою адміністрацією та патронатним вихователем (інформація конфіденційна) про патронат над дитиною, (інформація конфіденційна), визнати таким, що втратив чинність.


       3. Розпорядження начальника Слов’янської міської військової адміністрації від 10.11.2023 № 2093 «Про влаштування дитини до сім’ї патронатного вихователя» визнати таким, що втратило чинність.


       4. Дане розпорядження направити до всіх зацікавлених структур для керівництва в роботі.


       5. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                   Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.