Розпорядження начальника ВА  "Про дозвіл укладання договорів дарування..."  № 632 від 27.03.2024р. 
Документ №632 від 27.03.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 01.04.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 27.03.2024  № 632
м. Слов'янськ
 

Про дозвіл укладання договорів дарування



Розглянувши заяви від 29.02.2024 та надані документи гр. (інформація конфіденційна), який зареєстрований за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, гр. (інформація конфіденційна) та неповнолітнім (інформація конфіденційна), які зареєстровані за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, про дозвіл укласти договори дарування земельної ділянки, розташованої по вулиці (інформація конфіденційна) в місті Слов’янську Краматорського району Донецької області (кадастровий номер (інформація конфіденційна)), та будинку номер (інформація конфіденційна) в місті Слов’янську Краматорського району Донецької області, право користування яким має неповнолітній (інформація конфіденційна), та малолітня (інформація конфіденційна). Обдарована - (інформація конфіденційна), права дітей на проживання порушувати не буде, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 21.03.2024, керуючись ст. 177 Сімейного кодексу України, ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Дозволити гр. (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна) укласти та підписати договір дарування земельної ділянки, розташованої по вулиці (інформація конфіденційна) в місті Слов’янську Краматорського району Донецької області (кадастровий номер (інформація конфіденційна)), та будинку номер (інформація конфіденційна) в місті Слов’янську Краматорського району Донецької області, право користування яким мають неповнолітній (інформація конфіденційна), та малолітня (інформація конфіденційна).




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.