Розпорядження начальника ВА  "Про надання жилого приміщення з фонду житла для тимчасо..."  № 606 від 26.03.2024р. 
Документ №606 від 26.03.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 27.03.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 26.03.2024  № 606
м. Слов'янськ
 

Про надання жилого приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб



Розглянувши висновок житлової комісії по формуванню фондів житла, призначеного для тимчасового проживання та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб протокол № 13 від 25.03.2024 року, відповідно до п.п. 7, 8, 19, 20, 23, 25, 26, 27, 28 Порядку формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 № 495 (зі змінами), ст.15 Закону України “Про правовий режим воєнного стану:


1. Надати для тимчасового проживання житлове приміщення з фонду призначеного для тимчасового проживання за адресою: місто Слов’янськ (конфіденційна інформація), з фактичним використанням житлової площі двокімнатної квартири, внутрішньо переміщеній особі гр. Куценко Тетяні Миколаївні, (конфіденційна інформація), склад родини 2 особи (Куценко Тетяна Миколаївна (конфіденційна інформація), син - Куценко Володимир Миколайович, (конфіденційна інформація)) терміном на 6 (шість) місяців.


2. Рекомендувати Куценко Тетяні Миколаївні отримати протягом 30 календарних днів ордер на вселення в житлове приміщення за адресою: місто Слов’янськ (конфіденційна інформація).


3. Уповноважити комунальне підприємство Слов’янської міської ради “Керуюча компанія № 4” укласти договір найму жилого приміщення з фонду житла для тимчасового проживання на строк до шести місяців, скласти акт стану житлового приміщення та приймання - передачі житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб до вказаного вище договору з Куценко Тетяною Миколаївною.


4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.